Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 19 yıl nomad bilimsel litaritürde göçebe demektir ...peki nomad yani göçebe ne demektir. NOMAD(GÖÇEBE) üretmeden tüketme anlamındadır..yani bir bölgeye giderler ve o bölgede üretim yapmadan doğal olan ürünleri tüketirler..üretim yoktur...yani kısaca tüketicidirler.üretmezler SEMİ_NOMAD(YARI-GÖÇEBE) yarı göçebeler ise tüketimin yanında üretimde yaparlar ..yani gittikleri bölgede üretim yaptıkları bir gerçektir..ürettikleri bu ürünü tüketirler. peki ne diye bu konuya değindiğimi söyleyeyim..bize yıllarca Türklerin göçebe olduğunu söylediler.. yani üretmdiklerini sadece tükettiklerini söylediler..bunu ilkokul kitaplarını açarak görebilirsiniz..TÜRKLER GÖÇEBEDİR YAZAR VE NE YAZIKKİ BU KİTAPLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİNDEKİ MİNİK VE GENÇ DİMAGLARA KAZINIR. İŞTE BİR GERÇEK TÜRKLER GÖÇEBE DEĞİL SEMİ NOMADDIR YANİ YARI GÖÇEBEDİR A.Toynbee(tarihçi):"Halbuki Türk milleti tarihsiz değil,aksine parlak uzun mazisi ile tarihi zenginliği ortada olan bir kütledir ve kanunsuz değil,kültürün ayrılmaz bir parçası olan teşkilatçılığı sayesinde birçok devlet kurarak yürürlükte tuttuğu hukuki mevzuatla seçkinleşen bir milllettir;buna göre de Türklerin tamamen zıt mana ve mahiyette nomad(göçebe)cemiyet sayılması mümkün değildir." peki ben niye durduk yere bu konuya değindim onuda söyleyeyim.önümüzdeki haftalarda okullar açılacak ve o minnacık dimağlara türkler göçebedir safsatası yapıştırılarak Türklere hakaret edilecekte ondan kaynak:TÜRK MİLLİ KÜLTÜRÜ(PROF. DR. iBRAHİM kAFESOĞLU,ÖTÜKEN NEŞRİYAT İST. 2005 SYF 32,33,34) ARKADAŞLAR TÜRKLERE yapılan başka yalan ve iftirlara bu başlık altından devam edeceğim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.