Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

şampiyonluğun Kaybedilmesi daumun gitmesiyle sonuçlandı bende bunun doğru olduğunu düşünenlerdendim daumum kadronun altında kaldığının takımın daumu geçtiğini düşünüyordum hala da aynı kanaatteyim fakat yerine 100. yılda çok büyük hoca isimleri geçerken daha hocalık kariyerinde büyük başarıları olmayan zico geldi her iyi futbolcudan iyi teknik direktör olmaz kuralını bilmemle beraber yinede çok olumsuz bakmadım halada çok umutsuz olmamamla beraber soru işaretleri kafamda oluşmaya başladı yakından takip ettiğim sayın ziconun açıklamalarında şampiyonlar ligi öncesi böyle bir takımın şampiyonlar liginde nasıl başarılı olmamış hayret sözünü hayretle karşılamıştım.ve bu takım kendisinin yönetiminde şampiyonlar ligi ön elemesini geçemedi bana göre en büyük hata rakibin iyi analiz edilmeyişiydi kontra atak oynayan bir takıma ve bunu çok iyi yapan bir takıma deplasmanda 2 forvetle çıkmak ordaki sonucu doğurdu özellikle anelkanın oynaması çok büyük bir hataydı zamanında yapılmayan transferler bu işin tuzu biberi şimdi şampiyonlar liginde değiliz ard arda transferler patlıyor.aslında bir futbolcuyu tek bir maçla değerlendirmem iyi veya kötü diye not vermek yanlış olur fakat bugünkü sakarya mağlubiyetinden sonra Luganonun anlatıldığı gibi bomba bir transfer olduğundan şüphelerim var 90 dakika boyunca bir akılda kalıcak helal olsun dedirterecek veya luganonun sayesinde gollük pozisyon engellendi denecek bir pozisyon göremedim şüphelerimin yersiz çıkmasını dilerim.Yönetimin 100. yılda beklenenenden çok ötesinde işler yapması bugüne kadar başarılı olan yönetimden beklenmeyecek bir şey.Ayrıca sakarya da hakemin kötü yönetiminin direk skora etkisi çok büyüktür fakat fenerbahçeli futbolcuların da ümit ,kerim marco, dışında dökülmesi hakemin suçu değil ve oyuncu değişimlerinin geç yapılması ziconun oyunu iyi okumaması sonucunu doğurdu ve semihin daum tarafından son dakkalarda sokulması şimdi daum demekki bir şey biliyormuş ki semihi sonlarda sokuyormuş izlenimini doğurdu çünkü semih 90 dakikada isteneni veremiyor birde son transferlerin takım üzerindeki oyundada etkisi olduğu bazı futbolcuların bundan kötü etkilendiği düşüncesindeyim ayrıca spor yazarı engin verelin kiev maçından sonra yazdıklarına aynen katılıyorum bizim şampiyonlar liginde varmıyız yokmuyuzu belileyecek bir maç öncesi 100.yıl biletinizi aldınızmı pankartıyla çıkmak herşey maddiyatmı maneviyat nerede sorusunu doğurdu engin verel doğru yazmış . yeni transferler hayırlı olsun inşallah hayal kırıklığı olmaz ..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.