Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl zoom x4 adsl modem kullanıyorum bağlantı zırt bırt kopuyo modemi kaldırdım bi daha yükledim 5 6 kez yine kopuyo bağlanıyo 2 dakka sonra kopuyo msn de bağlantı sorun gidericisini çalıştırıyorum dns siz ip adreslerini çözümleyemiyo diyo bilgisayar birbuçuk ay önce benim odamdaydı sonra salona kurduk bağlantı en fazla 5 dakka bağlı kalıo düşüyo nerde sorun olabilir acaba yardımlarınızı bekliom nolurr
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl slm kardeş bence bu sorununu birde türk telekomla paylaşmayı dene 444 0 375 hattında prı-oblem olabilir çünkü başımıza çok geliyor
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl UMARIM HALLETMİŞSİNDİR [email protected] TEKNİK SORUNLAR İÇİN YARDIM
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl kablolarında temassızlık vardır eğer öyle değilse modemini kaldır bi daha kur yine bağlantı giderse windows hatası olabilir. aynı sorun bende de vardı bazı windowslar modemleri tanımıyor. o yüzden bi daha kur modemi telefon hattına taktığın kabloların uçlarına bak eğer kablosuz bağlantı kullanıyorsan modemi hiç oynatma çünkü modem oynayınca bağlantı kesilebilir bi yere sabitle o da olmadı diyelim usb yi çıkar ethernet kullan ya da etherneti çıkar usb yi kullan bu da olmadı yeni windows kur hadi o da olmadı modemin garantisi varsa aldığın yere götür iade et ya da yenisini al
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.