Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl selamlar herkese bilgisayar başında sabahlamalarım nihayet meyve verdi ve burayı buldum. aranıza kabul ederseniz sevinirim. biliyorum ki karamsar yazıcam bi süre; aldatıldığım, insanlara güvenimi yitirdiğim bi dönemdeyim çünkü.ama dakka 1 adminin jesti 1 oldu, kendimi iyi hissetmeye başladım bile gününüz aydın olsun... *bu arada turizmle uğraşıyorum uzun zamandır, ilgili konularda ihityacınız olursa yardım etmekten zevk duyarım
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl YÜREĞİ PAYLAŞIMDAN YANA OLAN HERKESE YER VAR ARAMIZDA.....HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN.... SEVGİLER...
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Hoşgeldin hızlı da geldin iyide ettin.. saol ya görünmez oldum sanıyodum
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl hosgeldin arkadas, bende dün geldim ama bana tek iki kisi hosgeldin dedi..
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl Yazar hosgeldin arkadas, bende dün geldim ama bana tek iki kisi hosgeldin dedi.. eyvalla sende
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl Hos geldin nikini anlamdigim arkadas, ama imza süper bunuda söyliim
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Hos geldin nikini anlamdigim arkadas, ama imza süper bunuda söyliim teşekkür
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl Hosgeldin yazdıkların çok samimi ve içten geldi umarım burda gecirdigin saatler seni birazda olsa sıkıntılarından uzaklastırır sevgiler
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Hosgeldin yazdıkların çok samimi ve içten geldi umarım burda gecirdigin saatler seni birazda olsa sıkıntılarından uzaklastırır sevgiler teşekkür haddime diil çömeziz ama sizler yemez içmez bi işte çalışmazmısınız yada banamı denk geldi bugün herkes saatlerdir burda mesela ben 1-2 kere lavaboya gidebildim uyumadım gerçi işte napcam bilmiyom sırrı nedir bu işin bide bi eleştiri daa faydalı şeylere kafa yorabilriz belki bunca insan uykusuzum şimdi benimde kafa basmıyo ama yarın açarım faydalı topicler umarım ukalalık görmessiniz
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl teşekkür haddime diil çömeziz ama sizler yemez içmez bi işte çalışmazmısınız yada banamı denk geldi bugün herkes saatlerdir burda mesela ben 1-2 kere lavaboya gidebildim uyumadım gerçi işte napcam bilmiyom sırrı nedir bu işin bide bi eleştiri daa faydalı şeylere kafa yorabilriz belki bunca insan uykusuzum şimdi benimde kafa basmıyo ama yarın açarım faydalı topicler umarım ukalalık görmessiniz zaten çoğumuz işte giriyoruz fırsat buldukça...daha doğrusu isteyince fırsatta yaratılıyo...ben buraya yazmadan direk girmiştim olaya...hoşgeldin diyorum bende..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.