Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2018 7 yıl sanal dünyada gerçek kimliklerimizi bazılarımız çok detaylı bir şekilde yansıtırken bir kaç kişide yansıtmamaya çalışıyor
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2018 7 yıl Yazar 1 saat önce, hakan i.6F dedi: sanal dünyada gerçek kimliklerimizi bazılarımız çok detaylı bir şekilde yansıtırken bir kaç kişide yansıtmamaya çalışıyor Detaylı bir şekilde yansıtmak dürüst olmak mıdır sence yoksa önlemsiz davranıp gelecek tehlikelere yol açmak mı?
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2018 7 yıl Yazar 29 dakika önce, hakan i.6F dedi: bence önlemsiz davranıp geleceğe tehlike açar. Ne gibi ?
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2018 7 yıl Bence çoğu kişi yansıtmıyor çünkü çoğu hacker hesaplardan bilgileri alıp başka bir yerde kullanabilir
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 7 yıl Bende katiliyorum ayrica hesap acip terbiyesisce seyler yapabilir o zaman biz suclu durumuna dusebiliriz
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 7 yıl Bazı Kişiler Kimliğimizi Tanıtmasakta Bulabiliyorlar Halil Sanada Katılıyorum
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 7 yıl 37 dakika önce, Taha_6F dedi: Bazı Kişiler Kimliğimizi Tanıtmasakta Bulabiliyorlar bunuda hackerlar yapıyor
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 7 yıl ve bazı insanlarda akılsızca davranıp farkında olmadan veya isteyerek bilgilerini verip hackerler sayesinde bilgilerini ele geçittirip o insanları mahfediyorlar .VE hakediyorlar
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 7 yıl Benede çoğu kişi yansıtmıyor çünkü kötü içerikli paylaşımlar gönderiliyor (maalesef)ayrıca hacker denilen insanlar bizim bilgilerimize ulaşabiliyorlar ve başka yerlerde paylaşabiliyorlar. Ama bazı insanlarda varki sanal dünyadaki kimliğini doğru yansıtıyor. Bazıları bilgiler veriyor(doğru bilgiler), bazıları yaşını , kilosunu , profil fotorafını doğru yapıyor ancak ağırlıklı olarak çoğu kişi yansıtmıyor bence (alıntı değil)
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 7 yıl sana katılmıyorum çoğu kişi kendi bilgilerini detaylı,detaysız genede yansıtıyor bu bilgilerde hackerların işine yarıyor.ve insanların binevi hayatını bahvediyor.
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2018 7 yıl Yazar Tarih 26.04.2018 at 16:20 , Namuka Durmaz dedi: Bende katiliyorum ayrica hesap acip terbiyesisce seyler yapabilir o zaman biz suclu durumuna dusebiliriz Arkadaş listemizi gözden geçirmeliyiz ve tanımadığımız kişilerden gelen iletileri tıklamamalıyız.Gizlilik ayarlarımız da önemli tabi
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2018 7 yıl aslında bi ara benim hesabımda adresime kadar herşeyim açıktı sonradan onları kapattım bu arada BEN 6B Ömer
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2018 7 yıl Yansıtmak da yarar var denilemez bu kişinin başkasına verdiği güvene de bağlı
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2018 7 yıl hackerlarla yarışamazsınız bilgini paylaşsanda paylaşmasanda hacker cihazı ele geçirdiği için herşeye erişimi var👌
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 7 yıl Evet doğru söylüyorsun ama çoğu hacker o kadar profesyonel değil.
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 7 yıl 21 saat önce, Berahan Avgören dedi: hackerlarla yarışamazsınız bilgini paylaşsanda paylaşmasanda hacker cihazı ele geçirdiği için herşeye erişimi var👌 Ben oyle dusunmuyorum herseye erisemeyebilirler.
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2018 7 yıl Tarih 30.04.2018 at 20:05 , Eda 6/G dedi: Yani sizce kimliğimizi tanıtmamalımıyız evet tanıtmamalıyız
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.