Φ erkalist Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 akp iktidarı dönemi yapılanlara bakalım 1-leyla zana ve diğer pkk lı köpklr dışarı salınmıştır 2-kürtçe okullar açılmıştır 3-kürtçe tv yayınları başlamıştır 4-iki akp li milletvekili meclise aponun salınması önergesiyle gelmiştir 5-Türk bayrağının değiştirilmesi(ki bu anayasaya göre suçtur ve neden uygulanmadığını merak ediyorum)önerilmiştir 6-türk parasından sıfır atarak para değeri yükseltilmeye çalışılmış ama cepten çıkan para aynı olmuştur dün 350 000 olan simit bugünde 3,5 kuruş ..eee ben ne anladım bu işten ..ekmek 350 000 di şimdi 3,5 krş 7-akp ABD emrinde olan kendi başına aldığı karaarları yerine getirmekten acizdir ibu örnekler uzar gider ilk 5 maddeye bakacak olursan ben akp nin TÜRKİYE DEN ÇOK PKK YA HİZMET ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM AÇ KALABİLİRİZ AMA VATANIMIZDAN VE TÜRKLÜĞÜMÜZDEN KAYIP VERMEYİZ BU BÖYLE BİLİNE EKONOMİYLE GÖZ BOYAYIP TOPRAKLARIMIZI PKK YA VE ABD YE PEŞKEŞ ÇEKEN AKP Yİ İSTEMİYORUZ Alıntı
Φ ATİLLA Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Birincisi paradan sıfır atılarak paramız değer kazandı.-mesela-bizim 1.ooo.ooo tl miz 1 € ya denk geliyordu, 1.ooo.ooo € ya değil. Paramıza gelen değer burda. AKP hükümetinin yaptığı herşey mükemmel değil tabiiki. Ama eski yönetimlere göre daha çok şey yapmıştır. Ayrıca AKP hükümetinin PKK yla işbirliği yapması düşünülemez. Çünkü PKK millete, hükümete,devlete zarar veriyor. Kürtçe yasağının kaldırılması ülkemize bi zarar getirmiyor. Gelişmiş avrupa ülkelerinde herkes istediği lisanı öğrenebiliyor. televizyonlarında 5 - 6ya varan dil seçenekleri var. Buda ülkelerinin gelişmesine engel olmuyor. İNSAN VATANSEVER OLMALI, AŞIRI MİLLİYETÇİ DEĞİL. Alıntı
Φ ilkay55 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 akp iktidarı dönemi yapılanlara bakalım 1-leyla zana ve diğer pkk lı köpklr dışarı salınmıştır 2-kürtçe okullar açılmıştır 3-kürtçe tv yayınları başlamıştır 4-iki akp li milletvekili meclise aponun salınması önergesiyle gelmiştir 5-Türk bayrağının değiştirilmesi(ki bu anayasaya göre suçtur ve neden uygulanmadığını merak ediyorum)önerilmiştir 6-türk parasından sıfır atarak para değeri yükseltilmeye çalışılmış ama cepten çıkan para aynı olmuştur dün 350 000 olan simit bugünde 3,5 kuruş ..eee ben ne anladım bu işten ..ekmek 350 000 di şimdi 3,5 krş 7-akp ABD emrinde olan kendi başına aldığı karaarları yerine getirmekten acizdir ibu örnekler uzar gider ilk 5 maddeye bakacak olursan ben akp nin TÜRKİYE DEN ÇOK PKK YA HİZMET ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM AÇ KALABİLİRİZ AMA VATANIMIZDAN VE TÜRKLÜĞÜMÜZDEN KAYIP VERMEYİZ BU BÖYLE BİLİNE EKONOMİYLE GÖZ BOYAYIP TOPRAKLARIMIZI PKK YA VE ABD YE PEŞKEŞ ÇEKEN AKP Yİ İSTEMİYORUZ Üzülerek söylüyorum; Bazen icimden söyle söylemek geliyor: Biz nasilsak yöneticilerimizde öyle! Alıntı
Φ alperen___bozkurt Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 gerçekten böyle düşünüyormusun acaba kürtçe konuşan istediği kadar kendi içinde konuşa bilir ama bu resmi olunca ne demk olur bir düşün yarın çerkezler,abazalar gürcüler,lazlar derken hepsinin aynısoydan geldiği ortakdili türkçeye ne olacak.türkiyenin tek bir resmi dili vardır oda dedelerimiz bumin kaandan gelen ve günümüz türkçesi diyerek avrupai kelimelerle bozulmaya uğraşılan dil dir. ve budile türkmilleti olarak sahip çıkmalıyız ve ayrıca rakadaşımın akp hakkında düşündüklerine eklemek istiyorum başörtüsü meselesi hala çözülmedi ve aksine dahada çıkmaza girdi. Alıntı
Φ misafir723 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 hangi katkıları ya! bize sıradan şeyleri değil, bu avantajıyla esas neler yaptığı önemli şimdi katkılardan değilde diğer yönlerinden bahsedeyim tek başına iktidar olması vatan ve millet için bir avantajdı ama bu umduğumuz gibi olmadı bir AB politikası yüzünden geldiğimiz duruma bakın hep bir şeyler vere vere... ve onların kedilerine göre oluşturduğu müfredatı sanki biz bize çok uyuyormuş gibi aynen ve -hızlı- bir şekilde kabul edip yasalaştırdık çok büyük stratejik hatalar yapıldı bu paketlerle ama halk uyudu iyi birşeymiş gibi algıladı umarım bunların bir geri dönüşümü vardır Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 AKP iktidarı bu ülkeye ne katkı sağlamışki bu güne kadar yol yapmaktan başka, he derseniz bu hükümet dış kaynaklara katkı sağlıyormu ona evet derim çünki bu ülke için değil dış kaynaklar için çalışan bir hükümet var başımızda.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.