Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 ilk okula baslamaya Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 üniversitede istediğim bölümü kazandığıma Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 y.lisansı birincilikle kazandığım ve atandığıma Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 grafik tasarım dersinin 2 sınavından da zayıf alan bir arkadaşım vardı.. artık son sınava gircektik ve bu bizim baraj dersimizdi..eyer son sınavdanda düşük alırsa bütünlemeye kalcaktı..ona 3. yazılıda kopya verdim.. çünkü sevdiğim arkadaşlarımdan biriydi ve onun bütünlemeye kalmasını istemiyordum..komik ve eylenceli bir yazılı geçirdik..kopya kağıtları havada uçuyordu resmen.. yazılı bitmişti..notları vermişlerdi ve karneye geçirceklerdi..ama yazılıdan aldığımız notları söylemedi çatlak hoca..karne günü gelmişti artık..arkadaşım heyecan içinde bekliyordu..bende en az onun kadar telaşlıydım tabii.. karnesini aldı gözlerini kapadı ben bakamıycam, sen baksana bi karneme dedi..baktım ve bütünlemeye kalmadığını gördüm.. şaka olsun diye ki ben çok severim korkutucu şakaları "hiii...senem inanmıyorum.. bütünlemeye bırakmışlar seni.." dedim.. açtı gözlerini baktı karnesine..öyle bi sevinerek boynuma atladı ki anlatamam...onunla beraber bende çok sevinmiştim.. artık bilemem bu kul hakkımıdır ama ben birine yardım etmeyi ve onu sevinç içinde görmeye bayılıyorum.... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 12 dev adam çeyrek finalde.......çoookkk sevindiiimmmmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 en çok sevineceğim şey daha olmadı.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 minik kızımı ilk gördüğüm an. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 kankimle yaptığımız bir plan sonucunda o kişinin gerçek kişiliğini görmüş oldum yada olduk.. bugün buna sevindim.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 ilerde mutlu bir evlilik yapıp,ikizlerimi kucağıma aldığım an çok sevineceğim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 en çok sevineceğim şey daha olmadı.... Benimde.. Düşünüorum da hiç bişeye doyasıya sevinmedim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 en çok sevineceğim şey daha olmadı.... Bende ama yaz tatilinde işe girmiştim orda kurtulduğuma çok sevinmiştim(en yakın mutluluğum) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 unıversıteyı kazandıgım zaman Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 oyuncak bir tren hediye almışlardı Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Sabah tekrar uyanip sevdiklerimle beraber olduguma Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 havuçlu kek hamurunu yemeye Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 hic beklemedik anda arkadasin gelmesine sevindim Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 bugünkü habere çok sevindim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 buraya bugün girdime Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.