Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 slm arkadaslar. ben yurtdisinda yasayan bir garip türk`üm. tam olarak almanyada yasiyorum. 20 yasindayim ve bilgisayar mühendisiyim. bugün google`a "türkce forum" girdim, ve karsima turkish-media.com geldi. tikladim, ve simdi üyeyim. tüm üyelere ve yöneticilere selam gönderiyorum ve simdiden hosbulduk diyorum. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 hoşgeldin garip arkadaş .....ama bu gariplik niye onu söylermisin?merak ettimde sevgiler... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 slm arkadaslar. ben yurtdisinda yasayan bir garip türk`üm. tam olarak almanyada yasiyorum. 20 yasindayim ve bilgisayar mühendisiyim. bugün google`a "türkce forum" girdim, ve karsima turkish-media.com geldi. tikladim, ve simdi üyeyim. tüm üyelere ve yöneticilere selam gönderiyorum ve simdiden hosbulduk diyorum. hoş geldin küçük.....unutma hiç bir türk garip olmaz........ Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 neden garip oldugumu size söyleyebilirim. hayatimda tek güvendigim biri vardi, onuda kaybettim. simdi cok yanlizim...... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Hos geldin ufaklik... bak burda hic yalniz kalmazsin bunu söyliim sana hem sen Almanya nin nerseindensin bakem ? Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ilk önce sagol deyim . ben berlin`denim kardes. niye sordun, yoksa sende`mi berlindensin? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 yok yok berlin den diilim .... Alıntı
Φ harivarman Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 oj geldin be........... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 hoş geldin hackleylim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 neden garip oldugumu size söyleyebilirim. hayatimda tek güvendigim biri vardi, onuda kaybettim. simdi cok yanlizim...... her kaybeden kendini garip mi hissetmeli.bence hayata sarılmalısın.....kaybetmek acizliktir...... (yahu bana ne olmuş bune ciddiyet beee ) Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 hoş geldin küçük.....unutma hiç bir türk garip olmaz........ bi made in in türkçülüğü kalmıştı yandık hoş geldin arkadaş Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 bi made in in türkçülüğü kalmıştı yandık hoş geldin arkadaş neden türk milliyetçisi olmak çok mu tuhaf.... ben türklüğümle gurur duyuyorum.ama diğer milletlerede saygım sonsuz.......... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 neden türk milliyetçisi olmak çok mu tuhaf.... ben türklüğümle gurur duyuyorum.ama diğer milletlerede saygım sonsuz.......... duygularınızın kabarmasına yardımcı olduysak ne mutlu bize Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 hepiniz sagolun arkadaslar, beni cok mutlu ettiniz. Alıntı
Φ piinar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 forumun bi dier çaylaı olarak hoşgeldin diorum muhooooo........... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 forumun bi dier çaylaı olarak hoşgeldin diorum muhooooo........... merhaba caylak kardes, en yakin zamanda "Acemi" olmani dilerim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 muhammed nerelerdesin yav... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.