Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl Sen yazcan onlar da yazcak İllaki böle chat gibi kımıl kımıl bişi arıorum diosan sohbet sitemiz : www.ikile.com
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Kısım tee ne kadardır burdasınıs bilmiorsunuz Turkish-medianın sohbet sitesi
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Bana ne dion beah.. Aralarına almamışmış.. Sanki babamın sitesi...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Kısım tee ne kadardır burdasınıs bilmiorsunuz Turkish-medianın sohbet sitesi Senin kadar meraklı değilmişis demekki Onlar almıyo aralarına aralarına madem bizim adrese gel o zaman www.senbizdensin.com Sende mi bizdensin Bana ne dion beah.. Aralarına almamışmış.. Sanki babamın sitesi... Kıs yoksa baban sana sitede mi açtı ay deliricem bu ne beeee
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Senin kadar meraklı değilmişis demekki Kıs yoksa baban sana sitede mi açtı ay deliricem bu ne beeee Sana diicek kelime bulamıorum Meraklı melahat
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Git kısım başımdan uğraşamam seninle < Herkes kovuo sen de kooov Bırakın bakalım yalnız..
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Herkes kovuo sen de kooov Bırakın bakalım yalnız.. Kim kovdu kıs süle hemen tebrik edem ay aman döfem diyecektim Kıyama ben sana
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl ya sen bizim topice gel muhabbetsiz duramazsın zaten bekleriz yani (havadan sudan konular-forum üyelerine)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.