Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 cimri (yemem, yedirmem, vermemde vermem )hayatın bana çooooookkk borcuuuu vaaarr....alacaklarımı tahsil edemiyorum..hacze verecemm yaşama sevncim nerde? çabukkk geriii veerrr çabuukkk ! umutlarımmm hayalleriimmm nerdeee?...çabuukkk çabuukkk geri istiyorum ! "atla bebekk gidiyoruzz "! diyecekk beyazz atlı prensim nerde? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Hayallerim , umutlarım ve en önemlisi çocuklugumu istiom ben yaaa Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Hayallerim , umutlarım ve en önemlisi çocuklugumu istiom ben yaaa içindeki çoçuğu hiçbirzaman öldürme...mesela benn yıllarr geçsede sanınm hiç büyümiyeceğimm..yaşlı bir ergen olarak kalacağım... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Ama o zamanlar cok farklıydı canım yaa Hayatın bi borcu daha var bana.. Birgün aynı yerde olacagız .. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Ama o zamanlar cok farklıydı canım yaa Hayatın bi borcu daha var bana.. Birgün aynı yerde olacagız .. istemek başarmanın yarısıymışş...yeterkii iste...umarımm tüm beklentilerini alırsın hayattan...sökeee sökeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Sadece benim istememle de olmuyo ki.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Sadece benim istememle de olmuyo ki.. olmuyorsaa sende başka şeylerr isticeksinnn...çareler tükenmezz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Sen isteyebildin mi ? İstenmio işte.. neysem.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 natiiiii bizden başka alacaklıı yokmuşşşş...çok mu şeyy istiyoruzzz ne dersin? bane baneeeeee isterimmmmmm işteeeeeeeeee.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Hiç de bile çok şey istediğimi düşünmüorum.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Hayattan bir ömür alacağım var.... Bide ihanet borcum var hayata.... sonuna kadar allll ....ama ı ıhhhh ihanetttt yyyokkkkkk Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 ne yaptıysam hayatta bana onları verdi..bi alacağım falan yok.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 ne yaptıysam hayatta bana onları verdi..bi alacağım falan yok.. şansslıı şeyyyy seniiiiiiiiiiiiiiiiiii Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Ben de kadın özgürlüğü olacak bir toplum istiyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Çok feminen gördüm seni yoo feminenlikle alakası yok istediğim şey zaten olmas Kadın kendini özgür hissetse bile bu toplum kadına bu hakkı vermes Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 hem feminen hem karamsar gördüm desem feminen nedir söylermisin feminenlikle alakası yok ama dediklerim doğrudur dosdoğru .... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Kadın egemenci gördüm desem doğrudur Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 yolu sevgiden geçen her alacağın bi gün mutlaka olması dileğimle Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 battık desene... maser neden böylesin? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Hayata ne verdikte ne isteyeceğiz.. Kimin emeği geri gelmedi.. Kim bir buluş yaptıda karşılığını almadı.. Kim yoksul vatandaşlara birşeyler verdide bir teşekkür almadı.. Kim düşküne garibe yetime en azından güler yüz sadakası verdide (Allah senden razı olsun) cümlesini duyamadı.. Kim sevdiğine karşı tam bir sadakat gösterdide karşılık göremedi.. Etme bulma dünyasıdır bu arkadaşım.. İyilik edersen iyilik, kötülük edersen kötülük bulursun.. Çalışırsan akarsın, yatarsan bakarsın.. Korkmayın..! hayat bizim düşünemeyeceğimiz kadar cömerttir, yeterki sen istemesini ve almasını bil.. Saygılar.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Hayata ne verdikte ne isteyeceğiz.. Kimin emeği geri gelmedi.. Kim bir buluş yaptıda karşılığını almadı.. Kim yoksul vatandaşlara birşeyler verdide bir teşekkür almadı.. Kim düşküne garibe yetime en azından güler yüz sadakası verdide (Allah senden razı olsun) cümlesini duyamadı.. Kim sevdiğine karşı tam bir sadakat gösterdide karşılık göremedi.. Etme bulma dünyasıdır bu arkadaşım.. İyilik edersen iyilik, kötülük edersen kötülükbulursun.. Korkmayın..! hayat bizim bilmediğimiz kadar cömerttir, yeterki sen istemesini ve almasını bil.. Saygılar.. oo sende iille oyun bozanlik yapcan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 evet borclu olan bırseyler var ama bu hayat degıl angel ıle mavının bana sozu var mantı borclarınızı odeyınız lutfen sayın arkadaslar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Hayattin bize borcu yok bizim hayatta borcumuz var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.