Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Hümanistler iyimserdirler, özgürlük ve sosyal ilerlemeye inanırlar. efendiler istemezler ne patron ne de lider isterler ne de kendilerini başkasının patronu veya efendisi olarak görmek isterler. ne polis ne ordu ne de silahlı çeteler görmek isterler. hümanistlerin özlemleri ile bugünün dünya gerçekleri arasında bir duvar yükselmektedir. Artık bu duvarı yıkmanın zamanı gelmiştir. Bunun için dünyadaki tüm hümanistlerin birleşmesi zaruridir ARKADAŞLAR BİZLER MERSİNDE MÜZİK YAPAN HÜMANİST ROCK TOPLULUĞUYUZ... albümümüzden bir kaç parçayı nete werdik indirmek isteyenler için adres olumlu yada olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl hoşgeldiniz, hümanistlere şu aralar birhayli ihtiyaç var, dilerim foruma da takılırsın arada... iyi iyi sevindim gelmenize, yalnızlık çekiyodum da...
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl Yazar tekrar hoş bulduk grubun web sitesi bazı türkçe harfleri kullanamadık...oldu bir kerem Umarım Türk dil kurumu bunu fırsat bilip bizi karalamaz..... http://www.kizkalesioteldeniz.com/humanist/index.html
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl Yazar www.nokiasupersound.com da Müzik yarışması var arkadaşlar demonuzu bu sayfa üzerinden gönderebilirsiniz.Son katılma tarihi 18-11-2005
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.