Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor. "Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir?
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl taurus kaç kere sorulduğunu söylemiyorsun.........onu da söyle bari............
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 18 yıl Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor. "Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir? beni asın
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 18 yıl ŞİMDİ BENİ YALAN SÖLERSEM ASARSINIZ DOĞRU SÖLERSEM KESERSİNİZ EN İYİSİ....................................................................................
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl taurus haklısın bu forumda uzun süre bulunman nedeniyle bu tip sorulardan sıkılıyorsun ama yine de bilmeyen arkadaşlarımız olabilir ben cevaplayayım beni asın der demiş bi arkadaşımız yalnız onu söylerse dogru veya yalan soylemiş olmaz yani garip olur biraz saçma "Beni asarak öldüreceksiniz." demeli bence....
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl "Ben herzaman doğruları söyleyen bir yalancıyım. " olabilir mi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.