Φ vcakmak Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Sevgili arkadaslar bana acilen google earth pro´nun lizenz numarasi lazim.Bu program www.google.earth.com adli sitede yeni cikan ve ücretsiz 7 gün kullanabilirsiniz yaziyor.Ben indirdim ve acmak istedim ama actigimda lizens numarasi ve key code istiyor,oradan yardima bastiginda site ingilizce oluyor ve ben ne yazikki ingilizce bilmiyorum.Lütfen biriniz bana yardim edin.Simdiden herkese tesekkürler.. Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Şimdi ilk actıgında senden serial isteyebilir sen denemek istiyorsan try tusuna bas veya try butonu yoksa later a bas böylelikle deneme sürümünü kullanabilirsin Ayrıca serial istiyorsan google dan google earth serial number diye aratabilirsin Alıntı
Φ vcakmak Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Şimdi ilk actıgında senden serial isteyebilir sen denemek istiyorsan try tusuna bas veya try butonu yoksa later a bas böylelikle deneme sürümünü kullanabilirsin Ayrıca serial istiyorsan google dan google earth serial number diye aratabilirsin arkadasim tesekkürler ama ne yazikki olmuyor nasil yapacagimi bilmiyorum.Yinede cok tesekkürler bana aciklamali ve licence ve key numarasi lazim alabiliyorsan verirmisin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.