Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl Selam arkadaslar! Sizi bir sorum olacak! Sormaya utaniyorum ama merak ediyorum! Gecenlerde gazetede bir mekale okudum, orucu bozan seyler hakkinda bazi bilgiler vardi! Bunlarin arasinda erkegin isteyerek bosalmasi halinde orucun bozuldugu yaziyordu! Diyelimki bir erkek sahurdan sonra hanimiyla yataga giriyor, sarilarak yatiyorlar! Sarilma esnasinda erkek tahrik olur ve bosalma degilde, biraz meni akitirsa ne olur? Yani bu isteyerek bosalma degildir! Bu durumda oruc bozulurmu? Bildigimiz gibi cünüplügünde dereceleri vardir! Meni akmadan önce gelen sivi maddede orucu bozarmi???ß :-) Arkadaslar biliyorum az ayip oldu ama, merak ettim ne yapayim! Internettede epiyi arastirdim, ama maglesef cevap bulamadim! Beni aydinlatabilirseniz sevinirim! :-) TSK!
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl niyet e bakar. boşalan kişi bunu çok iyi bilir aslında. normalde cinsel açıdan bir haz alınmaya başlandığı anda yakınlaşmakdan veya başka bir olaydan uzaklaşmak gerekir. zaten oruçlu insan en ufak bir haz hissine kapıldığı anda tedirgin olur. o yüzden sıvı gelmesine fırsat kalmaz. dediğim gibi aslında bütün iş niyette biter. dinimizde niyetin önemi çok büyüktür.
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl sevgili doenmez kardeşim bahsettigin şey utanılacak bir şey değil iyibir topiç açmışşın başka topiçde sorsan olurdu. bunları öğrenmemiz lüzumlu benden önce yazan ceviz kardeş bu konularda bilgin iyiderecede, ceviz kardeşinde dediği gibi ameller niyetlere göredir. ancak allah bizim için kolaylık dilemiştir. bu durumda erkeğin cinsel organında meydana gelen sıvı meni değil mezi isminde bir sıvıdır. cinsellekte ilişki öncesi kayganlığı sağlar, bu tek başına orucu bozmaz, çünkü tam boşalma değildir ama bununda olmaması tabiki daha iyidir. ennişelenecek birşey yok yaniii
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl bahsettiğin konu mezi mezi orucu bozmaz sahurdan sonra uykudayken gördüğün bir rüya nedeniyle boşalman da orucu bozmaz. yapılacak şey en kısa zamanda gusul alman.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.