Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 doğru falan insan yok yok öyle birşey kim kaybetmiş Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 var var sadece dogru zamanda dogru yerde olmak lazım bıde daha benı ınandırma yok olmadıgını bılıyorum Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 neden her lafıma karşı gelıyosun ??? sana göre dogru bana dogru mudur bana göre dogru ınsan yok bu sımdı sana göre mı onemlı bana göre mı maser Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 yok doğru ınsan!! o kadar! Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 uzatma!! kimbilir nerden kestın yapıstırdın yazıyı okumayı ogren önce ne yazmıssın oku sonra gönder.. ***** **** Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 uzatma!! kimbilir nerden kestın yapıstırdın yazıyı okumayı ogren önce ne yazmıssın oku sonra gönder.. ***** ***** budur işte kes-kopyala-yapıştır. daha fazlasını bekleme Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 doğru falan insan yok yok öyle birşey kim kaybetmiş budur işte kes-kopyala-yapıştır. daha fazlasını bekleme Ortalığı karıştırma Emre Alıntı
Φ grejuva Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 sevgili meliskoo boşveer...! hayat güzel,hayatı yaşamak lazım; doğru insan diye birini bekleyerek hayatı mahvetmenin bi manası yok sonuçta o malum kişi uğruna heba ettiğin zamanı geri getirmiyo...(eğer gelirse, bi de gelmiyen modelleri var onun ) beklemek kötü, yenilmek ondan da kötü... herkes kendinde güzel. eğr geleceği varsa girer zaten sen farkında olmadan bi ara hayatına (ama bu konuda kesin garanti veremicem daha benim de beklediğim gelmedi ) hem hayat uzun, bekleyelim biraz daha. (o. velinin kızılcık şiirini armağan ediyorum sana ? Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Ortalığı karıştırma Emre ortalık zaten karşık. sen daha malum konuyu görmedin galiba Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 doğru falan insan yok yok öyle birşey kim kaybetmiş Biraz yardım etmeye çalışayım,umarım iyice ortalığa karıştırıp seni umutsuzluğa garketmem. Bir EYLÜL günü,IRMAK başında uyurken SERAP gördüm; ama bu SERAP daha ziyade çölde görünür fakat ters bir zat olduğumdan IRMAK'ın dibinde bu olaya vakıf oldum.Kendisi OYA nakşetmek isteken,ben bunun zaralı olduğunu ve OYA'nın iğnesinin kendisine batacağını anlattım ama RÜYA'da bunlar pek dinletilemiyor. Zalimler ve muhterisler,alimler ve vakanivüsler,halimler ve muhlisler doğru ya da yanlış şu menkibeleri salnemelerde rivayet ve meyhanelerde hikayet etmişlerdir: Hiçbir kaybın olmadığı bir dünya,ahlaki bir dünyadır.Ancak,onu riske atabildiğimiz için ya da atabildiğimiz zaman değer taşır.Yaşam oyununda masaya sürebilecek en yüksek değer,yani hayatın kendisi riske atılmadığı zaman,hayat zenginliğini kaybeder,değerden düşer. Biz ise sadece karşımızdakine esrarengiz görünmeye çalışıyoruz. Sadece esrarengiz olmanın ya da kıskançlığın arzuyu ayakta tutması değildir mesele.İnsanları belli biçimlerde tanımadığımızda,bize duydukları ilgiyi yitirebiliriz ve zaten asıl arzuları da bu olabilir.Demek ki,insanların,onları tanımamız için kendilerini ne şekilde açtıkları yahut kendilerinine şekilde tanımamıza izin verdikleri konusunda uyanık olmalıyız.Tanımanın,safların fazlasıyla belirlendiği,fazlasıyla ihtiyatlı ve idareli bir sevme modeli olduğunu da aklımızdan çıkarmamalıyız. Hal böyle iken hala "bulamıyorum" diye hayıflanmaya mehal yoktur,kendisi senden gizlenmektedir.senin yapman gereken Zat-ı Ali'yi gizlendiği yerden meydana çıkarmak ve ona benim içinde bir tokat akşetmendir.Velhasıl kendisi bu kadar zamandır gizlenmekte ve seni dertten derde sokmakta ve bundan da biat duymamaktadır.Zira büyük bir ŞİAR'imiz şöyle demektedir ve ben de kendisine bu konuda katılmaktayım: Herkesin bir Feride'si vardır ben bilmez miyim Herkesin bir ayakkabısı gibi bir de şarkısı Herkesin bir kimsesi vardır ben bilmez miyim Bir de kimsesizliği... Senin de bu "kimsesizlik" psikozundan kurtulman tebaanın tüm isteği ve dileğidir.Ama ille de yok diye hala hayıflanıyorsan sana şunu diyeceğim,tabi ŞAİR'in de izniyle: Asrın defterini doğru tutmayan Sırtınının hırkasını taşıyamayan Sözünün yazgısına sahip çıkmayan Çekilsin devrana katılsın. Bilmem anlatabildim mi..? Seni sevemeyen ve senin aramalarına kadim olamayan zat'ı sen ne yapasın değil mi..? Cevap veriyorum kendi sualime -ki bu bir dervişlik örneğidir,bilindiği üzere,derviş,kendi sualine başkası cevap vermeden cevap verebilen kişi'dir- : EVET.Seni bulamayanı sen ne yapasın,at gitsin.Hatta vur patlasın çal oynasın.Ki bu lafta büyük bir DERVİŞ'e aittir ama büyüklüğünden dolayı adını bize bağışlamamıştır.Kenidisini minnettle anar ve eteklerinden öperim. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 ne yani oturup yazacakmıydıım... önce ne yazmıssın oku diyon ama mouse bozuktu tam hepsini seçemedi ugraştım ugraştım sonra aman beee dedim anlamsız bişi çıktı. çok komik olmus be maser bu dediğin güldürdün wallahi beni sabah sabah Zıplayan Dana sana da teşekkür ederim çok dediğin gibi kendi gelmiyen zatı muhteremı ben nerelerde fenerlerle arayayım gelen gelır kalan sahalar bızımdır bu da benim sözüm olsun grejuvasevgili meliskoo boşveer...! hayat güzel,hayatı yaşamak lazım; doğru insan diye birini bekleyerek hayatı mahvetmenin bi manası yok sonuçta o malum kişi uğruna heba ettiğin zamanı geri getirmiyo...(eğer gelirse, bi de gelmiyen modelleri var onun ) beklemek kötü, yenilmek ondan da kötü... herkes kendinde güzel. eğr geleceği varsa girer zaten sen farkında olmadan bi ara hayatına (ama bu konuda kesin garanti veremicem daha benim de beklediğim gelmedi ) hem hayat uzun, bekleyelim biraz daha. (o. velinin kızılcık şiirini armağan ediyorum sana ? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 doğru falan insan yok yok öyle birşey kim kaybetmiş haklsıın yok olsa da kaybediyoruz işte..ben buldum doğru insanımı ama kaybetmek zorunda kaldım işte..böyle işte... bız doğru ınsanı bulsakta bişe çıkar sonu gelmez..bizde büyümü ne var anacımm Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 dogru insan daima olucak bence herkez icin biri var bu dunyanin bir kosesinde ask guzel sey yasayana bence dogru ionsani siz kesfetmelisiniz ama bana gore dogru insan hemen cikmak isteyenler olamaz uzun zamanli arkadasliklardan cikar bencee Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ben bana göre doğruyum o ona göre doğru 2 doğru bir yanlış herkes doğru kim yanlış tekerleme gibi oldu.... Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 melisko bende bazen düşünüyorum varmı diye bi görünüyo bi kayboluyo insanın dengesi şaşıyo doğruluk heralde batıyo insanlar aynı yerde duramıyolar Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 melisko bende bazen düşünüyorum varmı diye bi görünüyo bi kayboluyo insanın dengesi şaşıyo doğruluk heralde batıyo insanlar aynı yerde duramıyolar evt dogruydu göya bır anda yanlış ötesi oldu çıktı çok ilgınç oldu .. şaştı kendını üzüüo ınsan halıyle.. gectı tabı artık kader kısmet dıos Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 evt dogruydu göya bır anda yanlış ötesi oldu çıktı çok ilgınç oldu .. şaştı kendını üzüüo ınsan halıyle.. gectı tabı artık kader kısmet dıos boşver böle dönek insanlar çok var biliyon hem zaten insanın ne mal olduğunu bi bakışta kestiremiyon oda öleymiş ama içyüzünü saklamış belliki o zamn boşveeeeer buda geçer Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 boşver böle dönek insanlar çok var biliyon hem zaten insanın ne mal olduğunu bi bakışta kestiremiyon oda öleymiş ama içyüzünü saklamış belliki o zamn boşveeeeer buda geçer geçer tabiii...neleri atlatmadıkki,ne acıları unutupta yeniden sevmeyi istemedikmi her acı birgün mutlaka geçiyor da geçerkende mutlaka bişeyleri alıpta gidiyor yüreğimizden...ama mutlaka geçiyor bu bir gerçek.genciz,güzeliz bizde birgün doğruyu buluruz be meliskoo umudumuzu kaybetmeyelim canım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 neye göre doğru insandan bahsettiğin önemli sana göre doğru olmayan biri başka birine göre doğru insandır bu göreceli bi kavram doğru insanı biraz da sen yaratısın sen doğru insansan o da öyle oluverir ama tabi zaman ve güven çok önemli doğru insan var mı ??? evet ama aramak bulmak ve uyum sağlamak özveri de bulunup onun için de doğru insan olabilmek lazım sevgilerle dolun Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 geçer tabiii...neleri atlatmadıkki,ne acıları unutupta yeniden sevmeyi istemedikmi her acı birgün mutlaka geçiyor da geçerkende mutlaka bişeyleri alıpta gidiyor yüreğimizden...ama mutlaka geçiyor bu bir gerçek.genciz,güzeliz bizde birgün doğruyu buluruz be meliskoo umudumuzu kaybetmeyelim canım her gidenin bişi götürdüğü çok doğru ama bütün acılar geçiyor hatırladıklarımız hep anılar oluyor. yeterki yüreğimizde nefrete yer olmasın. nefret yerleştimi bi kere bize getirdiği hep korkaklık, acı, keder... herşeyi en güzeliyle hatırlamak en güzeli Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 En sonunda alıp yanlıs ınsanı dogru ınsanıma cevrıcem alacam bır tane sokaktan cevıreyım bırını yok kardesler ya wala Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.