Φ taxi Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum inşallah kaynaşırız herkese selam Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 oo hoş geldin taxi bak bu kıyağımı unutma kimseye direk hoş geldin falan demem emmeeee...bugün iyi tarafıma geldin herhal.....neyse tabi kaynaşacaz.......sen sıcak bi jojuksun....sevdim seni....gerçi forum bugünlerde bişraz soğuk mu ne..eski tadi kalmadı emme taze kanlar gerek sizler geldikçe yeşerecek forum yeniden..... ne ey ettin gelmekle be.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 hoşgeldin.şu forumun önündeki taxi seninmiydi az önce bir tır üstünden geçtide sevgiler... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 hoşgeldin.şu forumun önündeki taxi seninmiydi az önce bir tır üstünden geçtide sevgiler... kanka bu espriyi saatin geç olmasına baglıyorum yoksa senden hiç beklemezdim bu arada taxi hoşgeldin Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Hoşgeldin ama baştan anlaşalım gece tarifesi açma kimseye... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.