Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 bir tübitak sorusu daha cewaplarınızı bekliom sıkıysa bulun medikal bu soruyu çözer inşallah annam bismillah uyarı 0[()[10 büyük küçük şeyini çizemedim nası ben şimdi uyarımı aldım??bana bir cwp bişey yapmadımki:D:D Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 bu soru sorulmstu ve cevabida bulundu zaten.. Alıntı
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 nerde hani banada söleyin bilmiom ben bu sorunun cwpını Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Selam, A düğmesini açar ve birkaç dakika beklerim. Sonra kapatır, B yi açar ve odaya giderim. -Lamba yanıyorsa B'dir, yanmıyorsa lambaya dokunurum; - Lamba sıcaksa A'dır. - Soğuksa C'dir. Saygılar... Axiyim vermis cevabi... Alıntı
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 way beah:D çakalca :D Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 way beah:D çakalca :D eh napim? altina kendi imzami atmadim yaa, alla alla Alıntı
Φ matematik_c Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Artık bu sorunun yeni sürümleri var 3 lamba ve 3 düğme şeklinde Alıntı
Φ _M@FİA_KaRaGiGA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 alaturkaya aynen katılıyom.dogru soyluyo.kardes sen bu soruları nerden buluyon ya.))) muofthe king_suskunTURK Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.