Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 BEN Yüreğim Karadeniz saçlarım dalga dalga Eksik olmaz fırtınam, boram Sevdalarım vardır Beni boylu boyunca sahile uzatan Aşklarım vardır Yağmurlarla başlayıp Uçurtma yırtan rüzgarlarla biten Dalga dalga kayalara yazdığım aşklarım Bazen deniz kızının masmavi gözleri dindirir hırçınlığımı Bazen beline gökkuşağını sarmış Bir nisan yağmuru Sessiz yalnızlıklarım vardır Korkularım vardır Issız denizlerde kelle alan korsanlar gibi Kimi zaman kaçarım Kendimden kaçar gibi Dibime kadar gelmiş dağlara Ya bir sahilde biter nefesim Ya da dimdik bir kayada parçalanır umutlarım Martı Simit Kolay Gelsin Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Pandoram yetişemiyorum postalarına az yavas Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 şevvalim bu gece aşka geldim Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 şevvalim bu gece aşka geldim heiç belli degil farkındayımm sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.