Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 18 yıl Her nefis ölümü tadıcıdır; sonra bize döndürüleceksiniz. (ANKEBUT SURESİ / 57) Arkadaşlar samimi bir şekilde düşünün!!! Niçin DÜNYADAYIZ?? Nerden geldik ? ve nereye gidiyoruz? HAYATIMIZIN AMACI NE ? Ey iman edenler, kendinizi ve yakınlarınızı ateşten koruyun ki onun yakıtı insanlar ve taşlardır; üzerinde oldukça sert, güçlü melekler vardır. Allah kendilerine neyi emretmişse ona isyan etmezler ve emredildiklerini yerine getirirler. (TAHRİM SURESİ / 6) Dünya hayatı yalnızca bir oyun ve bir oyalanmadan başkası değildir. Korkup-sakınmakta olanlar için ahiret yurdu gerçekten daha hayırlıdır. Yine de akıl erdirmeyecek misiniz? (EN'AM SURESİ / 32) BOŞA GEÇEN ZAMANDAN KAÇININ!!! Onlar, 'tümüyle boş' şeylerden yüz çevirenlerdir; (MÜ'MİNUN SURESİ / 3) ÖNEMLİ ;;; BU YAZIYI OKUYAN KİMSE UYARILMADIM DİYEMEZ!!! İçinde onlar (şöyle) çığlık atarlar: "Rabbimiz, bizi çıkar, yaptığımızdan başka salih bir amelde bulunalım." Size orda (dünyada), öğüt alabilecek olanın öğüt alabileceği kadar ömür vermedik mi? Size uyaran da gelmişti. Öyleyse (azabı) tadın; artık zalimler için bir yardımcı yoktur. (FATIR SURESİ / 37) www.harunyahya.org
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Evet hocam sen doğru söylüyorsun ama farkındaysan biliriz diyoruz ama konuyu okuyan 14 kişi belkide 1000 kişi arasından
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Evet hocam sen doğru söylüyorsun ama farkındaysan biliriz diyoruz ama konuyu okuyan 14 kişi belkide 1000 kişi arasından evet çok haklısın ama ben kendimi ölçemez oldum artık,ölümün farkındayım.Sorun hazırlığımda zaten..
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Evet insan öleceğinin farkına varır derlerdi inanmazdım artık inanıyorum.yaşamak nefes almak değilmiş bunu anladım neden yaşıyorumki o zaman
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Her nerede olursanız, ölüm sizi bulur; yüksekçe yerlerde tahkim edilmiş şatolarda olsanız bile. .(NİSA Suresi 78)....Selam ve Sevgilerle..
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Dogumla baslayan, bir cok yerinden yapıştırılmış bir film şerididir yaşam. Ölüm en soğuk gerçek !!! Düşünmek gerek hayatı Attığın her adımdaki hatayı Yaratılışındaki büyük manayı Ölümü hatırlatmalı güneşin batışı
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Dünya hayatı yalnızca bir oyun ve bir oyalanmadan başkası değildir. Korkup-sakınmakta olanlar için ahiret yurdu gerçekten daha hayırlıdır. Yine de akıl erdirmeyecek misiniz? (EN'AM SURESİ / 32)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.