Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gidiyorum Ardımda sevda kırıntısı bırakmadan. Eteğimden döktüğüm taşları , bir bir toplayarak gidiyorum. Canımı acıta, acıta gidiyorum. Sarsmadan,silkelemeden gidiyorum. Sessiz sedasız kimseye hissettirmeden, Usulca kapıyı kapayıp gidiyorum. Işık istemiyorum ses istemiyorum. Eski beni arıyorum neredeyim acaba. Sevgiyi, Aşkı, Arzu'yu Sİlkelemek sarsmak diye algılamak ne tuhaf, Belkide tuhaf olan benimdir. Hayatta herşey görecelidir, Ya aşk, Ya sevgi öylemidir. Gidiyorum aşkı göreceli görmeyen, Gayet insani olan duyguları, sarsmak ,sarsılmak olarak algılamayacak, Bir ülke,bir diyar,bir yar mutlak vardır. Ben bulamadım umarım sen bulursun yar. Gidiyorum işte Gidiyorum Yoluna devam et, Ezmeye, sarsmaya,silkelemeye, Bıraktığım yerden Sen devam et. Bana göre sarsılan ben. Sana göre sen. Muamma bu olsa gerek...... Arkadaşlar zamanın birinde karalamıştım ölesine, sizinle paylaşmak istedim kendi şiirim Kolay Gelsin Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 şiirle ilgilenen yazan okuyan biri olarak beeeennn çooook beğeendiiiimm... devamını bekleriz.. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 şiirle ilgilenen yazan okuyan biri olarak beeeennn çooook beğeendiiiimm... devamını bekleriz.. teşekkürler askmiracle inan bana bu satırların kağıda döküldüğü anlar hiçte iyi anlar değildi zaten bir daha olmadı Bir daha yazmadım ilk ve son karaladığım duygularımdı... Kolay Gelsin Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gidiyorum Ardımda sevda kırıntısı bırakmadan. Eteğimden döktüğüm taşları , bir bir toplayarak gidiyorum. Canımı acıta, acıta gidiyorum. Sarsmadan,silkelemeden gidiyorum. Sessiz sedasız kimseye hissettirmeden, Usulca kapıyı kapayıp gidiyorum. Işık istemiyorum ses istemiyorum. Eski beni arıyorum neredeyim acaba. Sevgiyi, Aşkı, Arzu'yu Sİlkelemek sarsmak diye algılamak ne tuhaf, Belkide tuhaf olan benimdir. Hayatta herşey görecelidir, Ya aşk, Ya sevgi öylemidir. Gidiyorum aşkı göreceli görmeyen, Gayet insani olan duyguları, sarsmak ,sarsılmak olarak algılamayacak, Bir ülke,bir diyar,bir yar mutlak vardır. Ben bulamadım umarım sen bulursun yar. Gidiyorum işte Gidiyorum Yoluna devam et, Ezmeye, sarsmaya,silkelemeye, Bıraktığım yerden Sen devam et. Bana göre sarsılan ben. Sana göre sen. Muamma bu olsa gerek...... Arkadaşlar zamanın birinde karalamıştım ölesine, sizinle paylaşmak istedim kendi şiirim Kolay Gelsin benim pandoram şiirde yazarmıs da benim haberim yokmusss sevgiler şiirlerinizin devamını merakla bekleriz Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 teşekkürler askmiracle inan bana bu satırların kağıda döküldüğü anlar hiçte iyi anlar değildi zaten bir daha olmadı Bir daha yazmadım ilk ve son karaladığım duygularımdı... Kolay Gelsin ŞİİRLER BİRAZ DA ACI HÜZÜN HÜSRAN SANCILARIYLA DOĞARLAR.. SENİN İLK VE SON ŞİİRİM DEDİĞİNDEN YOLA ÇIKARAK YAŞADIĞININ İLK VE SON ACI DUYGUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR VE ÖYLE OLMASINI DİLİYORUM.. Bİ GARİP ANLATTIM DİMİ? Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 gayet güzel anlatmışsın iyi dileklerin için teşekkür ederim Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 gayet güzel anlatmışsın iyi dileklerin için teşekkür ederim rica ederim...iyi geceler Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 iyi geceler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.