Φ MaJoRiTy_ Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Merhaba arkadaşlar... Aranıza yeni katıldım ve hemen bir soru sorayım dedim. Sorumuza geçiyorum: Zamanın birinde bir kral varmış ve bunun çok güzel bir kızı varmış.. Kralın 3 veiziride bu kıza aşıkmış ama kimse krala çıkıp bunu söyleyemiyormuş.. Bir gün kral bu 3 vezirini çağırmış ve sizi bir testten geçireceğim ve bilenle kızımı evlendireceğim ama bilemeyenlerin kellesini keseceğim demiş.. Bunun üzerine 3 üde hemen kabul etmiş...Kral demişki: yerde 2 si beyaz 3 ü kırmızı olmak üzere 5 sarık var şimdi sizin gözünüzü kapatıp hepinize birer tane sarık giydireceğim demiş..hepsi birer sarığı gidyikten sonra gözlerini açmışlar..yerde kalan diğer iki sarığın rengini bilmiyorlar...ve bunlardan birisi bakmış birinde kırmızı birinde beyaz sarık ve hemen atlamış benimki kırmızı demiş ve bilmiş... ACABA NASIL BİLDİ? Alıntı
Φ camoka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 kendisininki beyaz olsaydı diğer kırmızıyı giyenin tereddüt etmeden cevabı bilmesi gerekirdi, bilemediğine göre????????? doğru mu? Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 kendisininki beyaz olsaydı diğer kırmızıyı giyenin tereddüt etmeden cevabı bilmesi gerekirdi, bilemediğine göre????????? doğru mu? CAMOKA KARDEŞ BENDEN ÖNCE DAVRANDIN.EVET CEVABIN DOĞRU Alıntı
Φ MaJoRiTy_ Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 ikinizide tebrik ediyom galiba basit bi soruydu ama benim beğendiğim sorular arasında Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.