Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ASLINDA KONU AÇIKLIĞA KAVUŞTU DA AKP BAŞKANININ YAPTIĞI ŞU AÇIKLAMAYA NE DERSİNİZ. (Eleştirileri cevaplayan ve Bakan Koç'u savunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakal-ı Şerif'in havaalanına getirilmesinden ne kendisinin ne de Bakan Koç'un haberinin olmadığını söyledi.)

1 YAHU ADAMA SORMAZLAR MI AKP'NİN BAŞKANININ HABERİ YOK, BAKANIN HABERİ YOK BU SAKAL-I ŞERİF BURAYA NASIL GELDİ? KİM İZİN VERDİ?

2 DAHA DÜN CAMİ İMAMI BİZDEN HÜKÜMET İSTEDİ DEDİ. YANİ BUNU KİM İSTEDİ BE KARDEŞİM.

3 HADİ BİZ EŞŞEĞİZ YAHU SENİN SESLENDİĞİN KENDİ VEKİL ARKADAŞLARIN HAŞA BU ADAMLAR DA MI EŞŞEK.

4 İNSANLARI BU KADAR SALAK YERİNE KOYMAYIN BE KARDEŞİM EN NİHAYETİNDE HERKES İNSAN.

5 ŞİMDİ BU SAKAL-I ŞERİF YANİ KENDİ BAŞINA ÇIKIP HAVAALANI GEZMEYE Mİ GİTTİ. YA.

6 BU ÜLKEDE SİYASET İŞTE BÖYLE UCUZ. YAZIKLAR OLSUN.

EVET DEVAM EDİYORUZ. BU KADARI DA PES YANİ. ARTIK BİŞEY DEMİYORUM. BAKARMISIN PİŞKİNLİĞE ( Olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını da belirten Erdoğan, kutsal emanetlerin kutularının yenileneceğini, bu nedenle kutunun Bakan Koç'a gösterilmek istendiğine işaret ederek, bakandan habersiz kutunun içine Sakal-ı Şerif'in de konulduğunu bildirdi)

1. YAHU YANLIŞ ANLAŞILAN NE ? HAVAALANINDA BAKAN KOÇA GÖSTERİLMEK İÇİN YA DA AKP BAŞKANINA GETİRİLEN SAKAL-I ŞERİFİN NEYİNİ YANLIŞ ANLADIK. BU KADAR DA İNSANLARI APTAL YERİNE KOYUYORSUN YA. HELAL OLSUN ABİ.

2 BAK SEN . KUTUYU GETİRMİŞLER DE İÇİNE YANLIŞLIKLA SAKAL-I ŞERİF KOYMUŞLAR ALLAH ALLAH YA.

BOŞUNA DEMEMİŞ ADAMIN BİRİ BU ÜLKEDE SİNEKTEN ÇOK İNEK VAR YETER Kİ SAĞMASINI BİLESİN.

ADAM GİBİ BİR MUHALEFET OLSA BU OLAY HÜKÜMETİ BİTİRMEYE YETER. AMA BİZ DE İKTİDAR YOK Kİ MUHALEFET OLSUN.

Gönderi tarihi:

Ben hala bu olayın neden bu kadar büyütüldüğünü anlamış değilim ... Yani Erdoğanı eleştirebilmek için kılı kırk yaran zihniyet bu sakalı şerif olayını bir açıkolarak mı görüyorlar ... Eğer görüyorlarsa ben onlara kör derim ;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Ben hala bu olayın neden bu kadar büyütüldüğünü anlamış değilim ... Yani Erdoğanı eleştirebilmek için kılı kırk yaran zihniyet bu sakalı şerif olayını bir açıkolarak mı görüyorlar ... Eğer görüyorlarsa ben onlara kör derim ;)

aslında olay basitte uyulması gereken prosedüre uyulmamış. sadece bu. yoksa o mübarek sakal edebiyatı yapanları çoğu binamazdır. böyle konularda mangalı küle muhtaç ederler. onların sorunu daha başka. ama AKP BAŞKANI DA ÇIKIP BEN BUNU FİLANCA ÜLKEYE ÇAKTIRMADAN GÖNDERECEM DİYEMEDİ. BAKANA DA DEDİRTEMEDİ , BAKANIN ÜZERİNE USULSÜZ İŞTEN ÇOK BELA GELİRDİ. KİMSEDE SAHİPLENMEYİNCE OLAY DÜĞÜMLENİP KALDI. TAHA KIVANÇ GEÇENLERDE YAZMIŞTI BUNU BİYERLERDE. AMA KÖTÜSÜ MİLLETİ ENAYİ YERİNE KOYMA HASTALIĞI.

Gönderi tarihi:

"Başbakanım, Bakanın Atilla ile gurur duy!

Basının dikkatini başka tarafa çekip, Bürokratlarla

operasyonu yaptık. gördüğünüz gibi artık Sakal-ı Şerif

bizimdir. Bakın sağdaki kıvrık olan (patlamış ampulün içini göstererek)

Dubai şeyhine gönderiyorum,

Artık sıra onun yapacağı beş milyar dolarlık yatırımda"

13/10/2005 tarihli Leman Dergisi nin kapağı :D:D

Gönderi tarihi:

Basabakanın haberi yokmus mus :lol: bizde inandık küllüm yalan

ben diyorum acaba basbakan bunu giderken yanımda anlamlı birşeyler götüreyim diye arap krallarına mı götürecekti

nasıl olsa bir sahtesi yapılır yerine konurdu ;)

sevgiler

Gönderi tarihi:

bu recep tayip zaten bitek vucut dilinden anlıyo tokalasırken eli uste koymakla sanki hersey bitiyor

baska basbakanların yanında elini cebine falan atıyo

allahım yaw

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.