Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kanımca Türk Polis Teşkilatının Asayiş bölümünün gerçekten bir asayiş bölümü olabilmesi için çok yolu var, ve gerçekten çok kelle alınması lazım (bürokratik kelle almayı kastediyorum)

Hepimiz, yaşaşmımızda gözümüzün önünde olan şeylere hayret ediyoruz. Gecenin 01:00 ında kumar oynatan kahvehanelerin önüne devletin verdiği resmi ekip otusunu çekip. içeriden 5 ytl almak için dakikalarca bekleyen polisleri görünce. hadi sen şerefsizzin onu anladık da hiç mi utanmıyorsun, o üniformanın o ekip otosunun bir şerefi vardır.

Tabiki şerefli polisleri tenzih ederim. ancak nasıl oluyorda İstanbul'un kahvehanelerinin %99.9 unda kumar oynatılırken, ve bunu herkes biliyorken polisin bilmemesi mümkün mü?. Ancak nedir usulu bir ekip otosu çıkar devriyeye o kahvehanelerinin hepsinden 5-10 toplar.

Sanırım semtinde böyle şeyler olmayan arkadaşımız da yoktur.

Bir semtte kimin torbacılık yaptığını ben tek tek biliyorsam, polis bilmez mi bunu ?

Yine bu iyi halidir bundan bir beş on sene önceki karakolların halini anlatmaya bile gerek yok.

Gerçi netice ortadadır. İstanbul bir suç cennetine dönmüştür. Esenler karabayırda polis karakolunun karşısındaki sokakta. 24 saat uyuturucu pazarını gazeteler görüntülemiştir.

İstanbul da Taksim gibi merkezi bir yerde. Beyoğlu Emniyet Müdürlüğünün on beş metre yukarısında Ömer Hayyam otobüs durağı vardır. ve o durağın hemen arkasındaki apartman travestiler tarafından genelev olarak kullanuılıyor. yani apartmanın önünde günün her saati 10-15 travesti, cadden geçen müşterilerini bekler. Siz durakta otobüs beklerken bunu gayet net görürsünüz. Ki İstanbul da yaşayan herkes bu manzarayı görüyordur taksimde.

Ama nedense 15 metre aşağıdaki Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü görmez bunu.

Artık İstanbul, bir gasp , kapkaç suç cennetine dönmüştür.

İşin komiği, Emniyet basın sözcüsü ikide bir , bu sorulara. arkalarında çeteler var demektedir.

İyide kardeşim, madem bunu biliyorsun git çeteyi çökert işin ne ? bana niye dert yanıyorsun. Birde ne zaman o çeteler çökertilse, içinden üç dört tane de polis çıkar. sen emniyet olarak daha kendi personelinin yediği haltlardan bi haber olursan. Nerede kaldı.

yahu kardeşim bir çete çökertildiğinde de, onun içinden bir grup polis, yada polislere dağıtılan rüşvet listesi çıkmasın artık ya.

Kanımca Artık İstanbul , Fransada ki gibi bir şehir Jandarması teşkilatı kurulup ona bırakılmalıdır. zira ben artık poliste organize suçun, ve saha güvenliğinin önlenmesi için gerekli, azim ve disiplini göremiyorum .

Asayiş te gitsin, kartal daki gibi liseli kızların etek boylarıyla uğraşsın.

Gönderi tarihi:

Kanımca Türk Polis Teşkilatının Asayiş bölümünün gerçekten bir asayiş bölümü olabilmesi için çok yolu var, ve gerçekten çok kelle alınması lazım (bürokratik kelle almayı kastediyorum)

Hepimiz, yaşaşmımızda gözümüzün önünde olan şeylere hayret ediyoruz. Gecenin 01:00 ında kumar oynatan kahvehanelerin önüne devletin verdiği resmi ekip otusunu çekip. içeriden 5 ytl almak için dakikalarca bekleyen polisleri görünce. hadi sen şerefsizzin onu anladık da hiç mi utanmıyorsun, o üniformanın o ekip otosunun bir şerefi vardır.

Tabiki şerefli polisleri tenzih ederim. ancak nasıl oluyorda İstanbul'un kahvehanelerinin %99.9 unda kumar oynatılırken, ve bunu herkes biliyorken polisin bilmemesi mümkün mü?. Ancak nedir usulu bir ekip otosu çıkar devriyeye o kahvehanelerinin hepsinden 5-10 toplar.

Sanırım semtinde böyle şeyler olmayan arkadaşımız da yoktur.

Bir semtte kimin torbacılık yaptığını ben tek tek biliyorsam, polis bilmez mi bunu ?

Yine bu iyi halidir bundan bir beş on sene önceki karakolların halini anlatmaya bile gerek yok.

Gerçi netice ortadadır. İstanbul bir suç cennetine dönmüştür. Esenler karabayırda polis karakolunun karşısındaki sokakta. 24 saat uyuturucu pazarını gazeteler görüntülemiştir.

İstanbul da Taksim gibi merkezi bir yerde. Beyoğlu Emniyet Müdürlüğünün on beş metre yukarısında Ömer Hayyam otobüs durağı vardır. ve o durağın hemen arkasındaki apartman travestiler tarafından genelev olarak kullanuılıyor. yani apartmanın önünde günün her saati 10-15 travesti, cadden geçen müşterilerini bekler. Siz durakta otobüs beklerken bunu gayet net görürsünüz. Ki İstanbul da yaşayan herkes bu manzarayı görüyordur taksimde.

Ama nedense 15 metre aşağıdaki Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü görmez bunu.

Artık İstanbul, bir gasp , kapkaç suç cennetine dönmüştür.

İşin komiği, Emniyet basın sözcüsü ikide bir , bu sorulara. arkalarında çeteler var demektedir.

İyide kardeşim, madem bunu biliyorsun git çeteyi çökert işin ne ? bana niye dert yanıyorsun. Birde ne zaman o çeteler çökertilse, içinden üç dört tane de polis çıkar. sen emniyet olarak daha kendi personelinin yediği haltlardan bi haber olursan. Nerede kaldı.

yahu kardeşim bir çete çökertildiğinde de, onun içinden bir grup polis, yada polislere dağıtılan rüşvet listesi çıkmasın artık ya.

Kanımca Artık İstanbul , Fransada ki gibi bir şehir Jandarması teşkilatı kurulup ona bırakılmalıdır. zira ben artık poliste organize suçun, ve saha güvenliğinin önlenmesi için gerekli, azim ve disiplini göremiyorum .

Asayiş te gitsin, kartal daki gibi liseli kızların etek boylarıyla uğraşsın.

Canım kardeşim ne güzel yazmışsın seni gönülden tebrik ediyorum aslında sucluyu yakalamaz'isen suc artar caydırıcılıgı olmaz birde bakalım burdaki arkadaşlar bu konulara ne kadar duyarlı

Ben bu başlıgı atma nedenim gecenlerde başıma bir olay geldi hayatımda ilk defa benim arabanın muaynesi bitmişti gittim yaptırdım ama ruhsatta yazacak yer kalmamıştı dediler bana bostancıya gideceksin yeni ruhsat alacaksın dediler ok gittim bir gün önce verdim evrakları dediler yarın gel al gittim ama evrak kayıp bulamıyorlar neyse buldılar yarın gel yarın oldu gittim bana saat 11 de gel dediler geldim hazır degil baş komser yok dediler yemege gitti dediler ok bekle bekle yok komser saat bir oldu yok baktım saat ikide geldi çok sinirliydim ve komsere sen nerdesin diye cıkıştım bana sana ne diyor bende dedim ben senin patronunum senin paranı ben veriyorum dedim bana sen kimsin diyor ben diyorum ben vatandaşım senin maaşını ben veriyorum diye bagışıyoruz herkes başımızda buda bir bayan komser bana dedi seni tutuklayacagım davacıyım diyor bende diyorum senden davacıyım görevini su istimal ettin diyorum bana diyor toplantım vardı diyor dedimki yasada memur mesai içerisinde toplantı yapamaz diyor ve alt katta karakol var oraya indik ben ifade verecegim ama istemiyor başka bir komser geldi ve bana diyor özür dile diye rica etti bende karşımda bayan diye kusu bakma dedim ama korktugum için degil neden korkayım hakime cıksaydık hakim benim gözümden öperdi yani arkadaşım polis böylemi olur sen memurundan önce gel onlar senden örnek almalı ama devletin parası ile efelik yapıyorlar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.