Misafir Ferfecir Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2004 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2004 Eger bir Turk Klasik Muzik dinleyicisi iseniz, bu albumu dinledikten sonra, bu turu sevdiginiz icin kendinizle gurur duyacaksiniz. Cunku bu alanda simdiye dek yapilan en basarili calismalardan biri. Turk Halk, Sanat ve Klasik Muziklerinin icice girdigi eserlere bir de Selva Erdener'in opera sesi ve yorumu eklenince orataya cok guzel bir muzik ziyafeti cikiyor. Ozellikle albume de adini veren Sen Sen Sen adli sarki, kendi adima, son zamanlarda dinlediklerim icinde en iyilerden. Muzikte farkli bir tat arayanlardansaniz ve kaliteli muzik seviyorsaniz mutlaka dinleyin derim... Alıntı
Φ Kritik Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2005 Kesinlikle katılıyorum. Gerçekten dinlenmeye değer... Alıntı
Φ truva17 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2005 Evet cok iyi bir Türk Sanat Müzigi dinleyicisiyim bu isimli sanatciyi ilk defa duydum umarim begenirim tesekkürler ediyorum sagolunuz Alıntı
Φ djdilara Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 arkadaslar tsm ne önem verdıgınız bu calısmaları bızlerle paylastıgınız için tesekkurler.. artık kayboluyo ... ayak ta tutmk gerek ... Alıntı
Φ fatih21 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Cok tsk ederim ...ins güzel bir alllbbbbüüümdür Alıntı
Φ vatman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 selva erdener'i canlı dinledim gerçekten mükemmel bir ses. sanırım albümü de aynı mükemmelliktedir. en kısa sürede alacağım. Alıntı
Φ mmx15 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 teşekkürler elinize sağlık Alıntı
Φ creat Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 arkadaşlar canlı konserini izledim ve tek kelimyle mükemmel... Teşekkürler.... Alıntı
Φ servetsemih Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Selva Erdener - Sen Sen Sen Alıntı
Φ fraport Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Eger bir Turk Klasik Muzik dinleyicisi iseniz, bu albumu dinledikten sonra, bu turu sevdiginiz icin kendinizle gurur duyacaksiniz. Cunku bu alanda simdiye dek yapilan en basarili calismalardan biri. Turk Halk, Sanat ve Klasik Muziklerinin icice girdigi eserlere bir de Selva Erdener'in opera sesi ve yorumu eklenince orataya cok guzel bir muzik ziyafeti cikiyor. Ozellikle albume de adini veren Sen Sen Sen adli sarki, kendi adima, son zamanlarda dinlediklerim icinde en iyilerden. Muzikte farkli bir tat arayanlardansaniz ve kaliteli muzik seviyorsaniz mutlaka dinleyin derim... Bu siteye emegi gecen tüm dotlara ilk mesajimla tesekkür etmek istadim ve TSM hastasiyim bu ismide ilk olarak duyuyorum dinlemek istiyorum bakalim dediginiz kadar varmi simdiden sizlere tesekkür eder saygilarimi sunuyorum. Alıntı
Φ erdincxx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Eger bir Turk Klasik Muzik dinleyicisi iseniz, bu albumu dinledikten sonra, bu turu sevdiginiz icin kendinizle gurur duyacaksiniz. Cunku bu alanda simdiye dek yapilan en basarili calismalardan biri. Turk Halk, Sanat ve Klasik Muziklerinin icice girdigi eserlere bir de Selva Erdener'in opera sesi ve yorumu eklenince orataya cok guzel bir muzik ziyafeti cikiyor. Ozellikle albume de adini veren Sen Sen Sen adli sarki, kendi adima, son zamanlarda dinlediklerim icinde en iyilerden. Muzikte farkli bir tat arayanlardansaniz ve kaliteli muzik seviyorsaniz mutlaka dinleyin derim... tskler ............. Alıntı
Φ koyu_mavi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Klasik Türk Müziği (Türk Sanat Müziği)'ni armonize etme hedefiyle yapılmış bir albüm opera havasında bir okuyuş var. Sanatkar Selva Erdener tiz seslerde geziniyor. Hatta parçaları bir perde tizden okuyor. Alaturka da böyle bir okuyuş yok. Kısaca bu albüm olsa olsa Klasik Batı Müziği formunda bir albüm olabilir Türk Sanat Müziği yani "alaturka" değil. İyi yönlü eleştirilerden sonra edindim ancak beğenmedim. Alıntı
Φ ekvator000 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 bu albümü dinlemiştim yarim senden ayrılalı parçasını çok beğenmiştim farklı bir albüm Alıntı
Φ aromatic Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 teşekkürler güzel bir ses Alıntı
Φ sesen Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sanat müziğini bende severim ancak ismini ilk defa duydum teşekkürler Alıntı
Φ unutamadim Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 gercekten cok degerli bir paylasim... ve de bu emeginiz sonsuz tesekkürü hak ediyor... ellirinize saglik... cok tesekkürler... Alıntı
Φ quicksilver Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 sagol teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.