Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2004 20 yıl Eger bir Turk Klasik Muzik dinleyicisi iseniz, bu albumu dinledikten sonra, bu turu sevdiginiz icin kendinizle gurur duyacaksiniz. Cunku bu alanda simdiye dek yapilan en basarili calismalardan biri. Turk Halk, Sanat ve Klasik Muziklerinin icice girdigi eserlere bir de Selva Erdener'in opera sesi ve yorumu eklenince orataya cok guzel bir muzik ziyafeti cikiyor. Ozellikle albume de adini veren Sen Sen Sen adli sarki, kendi adima, son zamanlarda dinlediklerim icinde en iyilerden. Muzikte farkli bir tat arayanlardansaniz ve kaliteli muzik seviyorsaniz mutlaka dinleyin derim...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2005 20 yıl Evet cok iyi bir Türk Sanat Müzigi dinleyicisiyim bu isimli sanatciyi ilk defa duydum umarim begenirim tesekkürler ediyorum sagolunuz
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 20 yıl arkadaslar tsm ne önem verdıgınız bu calısmaları bızlerle paylastıgınız için tesekkurler.. artık kayboluyo ... ayak ta tutmk gerek ...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl selva erdener'i canlı dinledim gerçekten mükemmel bir ses. sanırım albümü de aynı mükemmelliktedir. en kısa sürede alacağım.
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl arkadaşlar canlı konserini izledim ve tek kelimyle mükemmel... Teşekkürler....
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 19 yıl Eger bir Turk Klasik Muzik dinleyicisi iseniz, bu albumu dinledikten sonra, bu turu sevdiginiz icin kendinizle gurur duyacaksiniz. Cunku bu alanda simdiye dek yapilan en basarili calismalardan biri. Turk Halk, Sanat ve Klasik Muziklerinin icice girdigi eserlere bir de Selva Erdener'in opera sesi ve yorumu eklenince orataya cok guzel bir muzik ziyafeti cikiyor. Ozellikle albume de adini veren Sen Sen Sen adli sarki, kendi adima, son zamanlarda dinlediklerim icinde en iyilerden. Muzikte farkli bir tat arayanlardansaniz ve kaliteli muzik seviyorsaniz mutlaka dinleyin derim... Bu siteye emegi gecen tüm dotlara ilk mesajimla tesekkür etmek istadim ve TSM hastasiyim bu ismide ilk olarak duyuyorum dinlemek istiyorum bakalim dediginiz kadar varmi simdiden sizlere tesekkür eder saygilarimi sunuyorum.
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl Eger bir Turk Klasik Muzik dinleyicisi iseniz, bu albumu dinledikten sonra, bu turu sevdiginiz icin kendinizle gurur duyacaksiniz. Cunku bu alanda simdiye dek yapilan en basarili calismalardan biri. Turk Halk, Sanat ve Klasik Muziklerinin icice girdigi eserlere bir de Selva Erdener'in opera sesi ve yorumu eklenince orataya cok guzel bir muzik ziyafeti cikiyor. Ozellikle albume de adini veren Sen Sen Sen adli sarki, kendi adima, son zamanlarda dinlediklerim icinde en iyilerden. Muzikte farkli bir tat arayanlardansaniz ve kaliteli muzik seviyorsaniz mutlaka dinleyin derim... tskler .............
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl Klasik Türk Müziği (Türk Sanat Müziği)'ni armonize etme hedefiyle yapılmış bir albüm opera havasında bir okuyuş var. Sanatkar Selva Erdener tiz seslerde geziniyor. Hatta parçaları bir perde tizden okuyor. Alaturka da böyle bir okuyuş yok. Kısaca bu albüm olsa olsa Klasik Batı Müziği formunda bir albüm olabilir Türk Sanat Müziği yani "alaturka" değil. İyi yönlü eleştirilerden sonra edindim ancak beğenmedim.
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl bu albümü dinlemiştim yarim senden ayrılalı parçasını çok beğenmiştim farklı bir albüm
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 18 yıl sanat müziğini bende severim ancak ismini ilk defa duydum teşekkürler
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl gercekten cok degerli bir paylasim... ve de bu emeginiz sonsuz tesekkürü hak ediyor... ellirinize saglik... cok tesekkürler...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.