Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 bu fena gitti ama bana laf atmış da gitmiş.. nasıl göremedim.. neyse evet canım İstanbul'a geliyor .. söylenti diyenler var ama gelicek büyük ihtimalle.. Alıntı
Φ deadLy-disgust Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 irom maiden de sefiyorum ama metallicanın yerini tutabilceklerini sanmıyorum ben METALLİCA diyorum Alıntı
Φ HardnHeavy Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Tabii ki Iron Maiden neden mi?Çünkü çok daha iyi bir vokale sahipler ve şarkıları müzikal açıdan daha kaliteli.Ve onlar Metalin Tanrılarıııı.. Alıntı
Φ BLT Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 gereksiz başlık bence 1saniye bile bekletilmeden kitlenmeli :F Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 ıron maiden: heavy metal grubu metallica: trash metal grubu... karşılaştırmanın anlamı yok... tarzları farklı... ikisinin de metal müzik yapıyor olması aynı akımdan gelmeleri karşılaştırılmalarını gerektirmez... metallica dünyanın gelmiş geçmiş en çok konser veren en çok albüm satan (100 milyonu aştı) gruplarından biridir iron maiden ise steve harris sayesinde resmen bir beste fabrikası haline geldi yıllar içinde... ikisi de kendi alanlarında en büyük... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.