Φ doma Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 metali muzık in babalarından olan iron maıden ve metallicayı kıyaslıyalm sizce metallica mı?iron maiden mı ? acıklayarak yazınız hee bu arada ıron maıden ayrık olcak yanlıs yazdım: Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 tabiki... metallica... bana iron maiden hep itici gelddi nedense. sevemedim hiç... METALLİCA METALLİCA METALLİCA!!! OLEEYY YENİ ALBÜMLERİ DE ÇIKIO!!... HEYYTT BEE... Alıntı
Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Bence ikisi de birbirinden iyi ama Metallica biraz daha ağır basıyor. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Bence İron Maiden daha değişik bir tarzı var. Beğeniyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Fear of The Dark Iron Maiden I am a man who walks alone And when I'm walking a dark road At night or strolling through the park When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when it's dark Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there Have you run your fingers down the wall And have you felt your neck skin crawl When you're searching for the light? Sometimes when you're scared to take a look At the corner of the room You've sensed that something's watching you Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there Have you ever been alone at night Thought you heard footsteps behind And turned around and no one's there? And as you quicken up your pace You find it hard to look again Because you're sure there's someone there Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there Fear of the dark, fear of the dark Fear of the dark, fear of the dark Fear of the dark, fear of the dark Fear of the dark, fear of the dark Watching horror films the night before Debating witches and folklores The unknown troubles on your mind Maybe your mind is playing tricks You sense, and suddenly eyes fix On dancing shadows from behind Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there When I'm walking a dark road I am a man who walks alone BLADE gel buraya bi göz at..şarkımızın adamı iron burda:) ben metellica yıda iron u da acaip seviorum...ikisi de ayrı birbirinden...bi seçim yapmak doğru olmaz bu kaliteli isimler için galiba... Nothing else matters Metallica So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us, something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for what they say Never cared for games they play Never cared for what they do Never cared for what they know And I know So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No, nothing else matters birbirinden güzel iki harika şarkı...ve iki harika ses...! ne diyebilirim kii.... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 göz attım meak etme harikasın bu sözleri senden türkçe olarak istiyorum on göre Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yalnız yürüyen bir adamın ben Karanlık bir yolda yürürken Gece, veya parkta dolaşırken Işık değişmeye başladığında Bazen garip hissederim kendimi Endişelenirim karanlık olduğunda Karanlık korkusu, karanlık korkusu Sürekli bir korkum var hep yakında bir şey varmış gibi Karanlık korkusu, karanlık korkusu Bir fobim var birisi hep oradaymış gibi Parmaklarını duvardan aşağı kaydırdın mı hiç? Ve boyun derinin sürtündüğünü hissettin mi Işığı aradığın zaman? Bazen korkarken bir bakış atmaya Odanın köşesine Bir şeyin seni izlediğini hissetmişsindir. Karanlık korkusu, karanlık korkusu Sürekli bir korkum var hep yakında bir şey varmış gibi Karanlık korkusu, karanlık korkusu Bir fobim var birisi hep oradaymış gibi Gece yalnız kaldın mı sen hiç? Arkanda ayak sesleri duyduğunu sandın mı? Ve arkana dönüp kimsenin olmadığına şaştın mı? Ve adımlarını sıklaştırırken Tekrar bakmaya zorlanırsın Çünkü orada birilerinin olduğuna eminsin. Karanlık korkusu, karanlık korkusu Sürekli bir korkum var hep yakında bir şey varmış gibi Karanlık korkusu, karanlık korkusu Bir fobim var birisi hep oradaymış gibi Önceki gece korku filmleri izlerken Cadıları ve folkloru düşünürken Aklında bilinmeyen sorunlar Belki de aklın sana oyun oynuyor Hissediyorsun, ve aniden gözlerin sabitleniyor Arkanda dans eden gölgelere. Karanlık korkusu, karanlık korkusu Sürekli bir korkum var hep yakında bir şey varmış gibi Karanlık korkusu, karanlık korkusu Bir fobim var birisi hep oradaymış gibi Karanlık bir yolda yürürken Yalnız yürüyen bir adamım ben ---fear of the dark--- Ne kadar uzak olsak da çok yakınız Daha yürekten olamazdım Daima kim olduğumuza güveniyorum Ve başka hiçbir şey önemli değil Kendimi hiç bu şekilde açmamıştım Hayat bizim, onu bildiğimiz gibi yaşıyoruz Tüm bu sözleri söylemiş olmak için söylemiyorum Ve başka hiçbir şey önemli değil Güveni sende arıyor ve buluyorum Her gün bizim için yeni bir şey Farklı bir görüşe açık bir zihin Ve başka hiçbir şey önemli değil Ne yaptıklarını hiç umursamadım Ne bildiklerini hiç umursamadım Ama biliyorum Ne kadar uzak olsak da çok yakınız Daha yürekten olamazdım Daima kim olduğumuza güveniyorum Ve başka hiçbir şey önemli değil Ne yaptıklarını hiç umursamadım Ne bildiklerini hiç umursamadım Ama biliyorum Kendimi hiç bu şekilde açmamıştım Hayat bizim, onu bildiğimiz gibi yaşıyoruz Tüm bu sözleri söylemiş olmak için söylemiyorum Ve başka hiçbir şey önemli değil Güveni sende arıyor ve buluyorum Her gün bizim için yeni bir şey Farklı bir görüşe açık bir zihin Ve başka hiçbir şey önemli değil Ne dediklerini hiç umursamadım Oynadıkları oyunları hiç umursamadım Ne yaptıklarını hiç umursamadım Ne bildiklerini hiç umursamadım Ve biliyorum Ne kadar uzak olsak da çok yakınız Daha yürekten olamazdım Daima kim olduğumuza güveniyorum Hayır, başka hiçbir şey önemli değil ---nothing else matters--- oldumuu mannak.... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 çoooooooooooooooooooook saol ya bu kadar zahmet etmişsin saol şimdi daha çok sevdim seni hatrımı kırmamışsın çooooooooooooook saol =)) im inan dinlediğim müzikte gerçekte beni yansıttığını hissediyordum(fear of the dark)ama bilmiyodum. şimdi ise senin sayende biliyorum çoooooooooooook teşekkürler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 çoooooooooooooooooooook saol ya bu kadar zahmet etmişsin saol şimdi daha çok sevdim seni hatrımı kırmamışsın çooooooooooooook saol =)) im inan dinlediğim müzikte gerçekte beni yansıttığını hissediyordum(fear of the dark)ama bilmiyodum. şimdi ise senin sayende biliyorum çoooooooooooook teşekkürler bu müziği seven bi insan için bişey olmasa gerek bunu yapmak... sözler gerçekten güzel ama....insan hisseder zaten kendini ne kadar anlattığını değil mi... neyse uzun lafın kısası birşey değil... ve bana göree....her iki grupta birbirinden güzel müzik yapıyor...farklı ama güzel... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 İkisi de iyi ama Metallica ağır basıyor;hatta bana göre baya bi ağır basıyor... Alıntı
Φ M3T4L Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 çok saçma bi konu olmuş bi kere metallica Thrash Metal söyliyo iron maiden ise Heavy Metal söyliyo ikisi aynı turden soyleseydi karşılaştırablirdik (örn iron maiden vs judas priest) iki grupta kendi turlerinde en iyi gruplardan biri Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 çok saçma bi konu olmuşbi kere metallica Thrash Metal söyliyo iron maiden ise Heavy Metal söyliyo ikisi aynı turden soyleseydi karşılaştırablirdik (örn iron maiden vs judas priest) iki grupta kendi turlerinde en iyi gruplardan biri O kadar ince ayar yapma sen de arkadaş;genel olarak sormuş işte,sonuçta ikisi de belirli bir akımın içinde yer alıyor,dinlerken bu trash,bu heavy demiyom ben şahsen kendi adıma... Alıntı
Φ M3T4L Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 O kadar ince ayar yapma sen de arkadaş;genel olarak sormuş işte,sonuçta ikisi de belirli bir akımın içinde yer alıyor,dinlerken bu trash,bu heavy demiyom ben şahsen kendi adıma... o zmaan haluk levent le cradle of filth i karşılaştır Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 o zmaan haluk levent le cradle of filth i karşılaştır Haluk Levent... Alıntı
Φ M3T4L Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Haluk Levent... Haluk levent sapına kadar anadolu pop ve çalıntı solo mühendisi... Ehueh mesela Metallica-Harvester of Sorrow Haluk Levent-Kaçış yaptığı işi gerçekten sevmiyorum.Yani kendini bir de öyle kaptırmışki sanki yaptığı saf bir iş.Tabi müziğine,kişiliğine,kitlesin saygımız sonsuz... yinede başlarda iyidi ma para hırsından mı yoksa yaşlandığından mı bilinmez adam sonradan bozdu.İlk çizgisinde gitseydi çok güzel şeyler yapabilirdi. ve ve ve Sınırlarının dışına çok çıkamıyyor.Şarkı içerikleri genelde hep aşk.Bu da çok sıkıyor.Biz aşk değil coşku isiteriz isyan isteriz.Ruh isteriz. Bu kadar yeter mi şimdi de gelmişsin bana Haluk levent diyorsun Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Haluk levent sapına kadar anadolu pop ve çalıntı solo mühendisi... Ehueh mesela Metallica-Harvester of Sorrow Haluk Levent-Kaçış yaptığı işi gerçekten sevmiyorum.Yani kendini bir de öyle kaptırmışki sanki yaptığı saf bir iş.Tabi müziğine,kişiliğine,kitlesin saygımız sonsuz... yinede başlarda iyidi ma para hırsından mı yoksa yaşlandığından mı bilinmez adam sonradan bozdu.İlk çizgisinde gitseydi çok güzel şeyler yapabilirdi. ve ve ve Sınırlarının dışına çok çıkamıyyor.Şarkı içerikleri genelde hep aşk.Bu da çok sıkıyor.Biz aşk değil coşku isiteriz isyan isteriz.Ruh isteriz. Bu kadar yeter mi şimdi de gelmişsin bana Haluk levent diyorsun Seç dedin seçtik yani... Senden bir şey istemedim ki "yeter mi" diyorsun;ne dinleyip geldin sen yav??? Alıntı
Φ M3T4L Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Seç dedin seçtik yani... Senden bir şey istemedim ki "yeter mi" diyorsun;ne dinleyip geldin sen yav??? ben seç demedim karşılaştır dedim. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 ben seç demedim karşılaştır dedim. Kızma arkadaşım;tamam... Alıntı
Φ Working_Class_Hero Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Dünyaya böyle bir grup daha gelir mi bilmiyorum ama ben METALLİCA dan vazgeçemem herhalde bütün parçaları kayıtlı ben de ve söylentiye göre 2008 yılı içerisinde TÜRKİYE ye bir sefer düzenleyecekleri söyleniyor kaynak sağlam Alıntı
Φ Working_Class_Hero Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Bence ikisi karşılaştırmak METALLİCA ya yapılmış büyük hatadır. İron Maiden onun yanından bile geçemez ya hadi neyse onu da sevenler vardır şimdi burda provakasyon yapmış olmayalım Alıntı
Φ Working_Class_Hero Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Nothing Else Matters gibi bir parça yapsınlar ben de İron Maiden büyük grup derim ya da en azından Unforgiven gibi bir parça Nothing else matters den gectik canım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Dünyaya böyle bir grup daha gelir mi bilmiyorum ama ben METALLİCA dan vazgeçemem herhalde bütün parçaları kayıtlı ben de ve söylentiye göre 2008 yılı içerisinde TÜRKİYE ye bir sefer düzenleyecekleri söyleniyor kaynak sağlam 27 temmuz da geliyor bile.. kaynağın gerçekten sağlammış.. o konsere gidebilmek için elimden gelen herşeyi yapıcam...ama bakalım... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 istanbul a geliomuş ama bazı izmirdeki arkadaşlar gelemeyebilirlermiş onların yerine de eğlenicem haberleri olsun şimdiden (bu arada en son çıkan parçalarından çalcaklarmış ve çok kötü ben sevmedim parçaları ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.