Φ Chara Celik Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2017 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2017 Merhabalar, Tam 1.5 ay once Turkiye'deki kurumsal isimi geride birakip senelerdir hayalini kurdugum tutkumun pesinden gitmeye karar verdim.. Bir ruzgar esti bir bakmisim ogrenciligimin gectigi Miami'ye geri donmusum =) Uzun lafin kisasi 1.5 aydir Miami'deyim ve tum yeteneklerimi kullanarak edit yaptigim bir Youtube kanali actim. Kanal hem Turk hem Ingilizce bilen tum yabancilara hitap ediyor, vidyolar kisa ve eglenceli. Daha fazla uzatmadan lafi vidyolarima birakicam ama size ulasmamin sebebini tahmin edersiniz zaten, anlatmaya gerek duymuyorum =) Herhangi bir sorunuz olursa, haber yapmak, roportaj yapmak isterseniz yada sadece sohbet icin bana geri yazabilirsiniz =) Buyrun vidyo, umarim ilginizi ceker ve tanisma, vidyolar uzerinde daha cok sohbet etme firsatii buluruz. Sevgiler, Cagri (Chara) https://www.youtube.com/watch?v=29QlnOHoAqw&t=1s Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.