Φ ene Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 UYANMASI GEREKENLERE LÜTFEN TIKLAYIN Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Uyandim.!!!!! Ben sadece Tayyib`i vatanin bu duruma gelmesinden suclu tutanlari sucluyorum. Atatürk yasasaydi ne derdi acaba, cok merak ediyorum. Baska Parti iktidarda olsa ne yapardi acaba????? bunu da merak ediyorum. Türkiyenin basina gelebilecek en iyi Basbakan, bu benim görüsüm tabii. Herkesin görüsüne´de saygi duyarim. Klip´e gelince güzel olmus. Alıntı
Φ ene Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Başka partiler iktidarda olsa ne yapardı tabiki tartışılır ama ben türküm diyemeyen biri türkiye'nin başına gelebelicek en iyi başbakan değildir... Bu da benim görüşüm tabi. Umarım ülkemizin selameti için bu görüşte olanlar çoğunluktadır. Alıntı
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 arkadaşlar tayyip uyanamaz öyle bi uyku hapı içmişki dibinde davul çalsan uyanmaz...pkk ülkeyi sarıyor,bayrak yakıyor , Atatürk büstünü köprüden asıyor amma tayyip bey uyuyo sebeb Türküm demeye utanıyor...utanmakla kalmıyor ,federasyon öneriyor milletvekili yalakaları mecliste apoyu salalım diyor bunlada kalmıyor bayrağı değiştirelim diyor aman ab duymasın diyor ,abd sormasın diyor peki tayyip ne diyor ülkeyi satalım diyor çünkü israil böyle istiyor,pkk böyle istiyor kürtçe kurs açıyor,dağda militan yetiştiryor,sonrada oy istiyor vatan evladı şehitleri unutuyor ama Türkün unutmayacağını bilmiyor Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Anlamadim, simdi Tayyip ben türküm demekten cekiniyormu??? Ülkeyi satalimmi diyor??? Israil ve pkk nin dediginimi yapiyor??? ______________________________ Kürtlere gelince. Kürtce kurs aciyorsa, bunda bir sakinca görmüyorum, kürtlere yasamlarini kolaylastiracak yollar sunuyorsa bunu yanlis görmüyorum, onlarda bu dünyada yasayan her insan gibi, kendi dillerini, derslerini ögrenmek haklari oldugunu saniyorum. Simdi diyeceksinizki, ama pkk ci oluyorlar, nasil müslümanlari terörist olarak adlandiriyorlarsa, bu da ona benzer. Bir ülkede azinlik olarak yasiyorsan, entegre olman icin cok fazla ön yargilarla karsilasirsan bu entegre dahada zorlasiyor. ister istemez kendi komplekse girer, ve sonunda uyum icinde yasamaktansa, birbirlerini yok etme sevdasina girerler. Alıntı
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 tekrarlıyorum: arkadaşlar tayyip uyanamaz öyle bi uyku hapı içmişki dibinde davul çalsan uyanmaz...pkk ülkeyi sarıyor,bayrak yakıyor , Atatürk büstünü köprüden asıyor amma tayyip bey uyuyo sebeb Türküm demeye utanıyor...utanmakla kalmıyor ,federasyon öneriyor milletvekili yalakaları mecliste apoyu salalım diyor bunlada kalmıyor bayrağı değiştirelim diyor aman ab duymasın diyor ,abd sormasın diyor peki tayyip ne diyor ülkeyi satalım diyor çünkü israil böyle istiyor,pkk böyle istiyor kürtçe kurs açıyor,dağda militan yetiştiryor,sonrada oy istiyor vatan evladı şehitleri unutuyor ama Türkün unutmayacağını bilmiyor Alıntı
Φ ilkay55 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 arkadaşlar tayyip uyanamaz öyle bi uyku hapı içmişki dibinde davul çalsan uyanmaz...pkk ülkeyi sarıyor,bayrak yakıyor , Atatürk büstünü köprüden asıyor amma tayyip bey uyuyo sebeb Türküm demeye utanıyor...utanmakla kalmıyor ,federasyon öneriyor milletvekili yalakaları mecliste apoyu salalım diyor bunlada kalmıyor bayrağı değiştirelim diyor aman ab duymasın diyor ,abd sormasın diyor peki tayyip ne diyor ülkeyi satalım diyor çünkü israil böyle istiyor,pkk böyle istiyor kürtçe kurs açıyor,dağda militan yetiştiryor,sonrada oy istiyor vatan evladı şehitleri unutuyor ama Türkün unutmayacağını bilmiyor ...güzel yasmissin! Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 UYANMASI GEREKENLERE LÜTFEN TIKLAYIN Teşekkürler ene çok güzelmiş. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 TAayyip değil meriştahı gelse hikaye bagımsızlığını yitirmiş siyasi iktidarlar.. Kim gelirse gelsin boynunda yular oldukça bu dewran değişmez.. Köpek sahibine bagımlığıdır.. Saygılar.. Alıntı
Φ ASİKURT.44 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Bu başlığı açan canımdan aziz sevgili kardeşim ilk önce evvela selam ederim hepinize amma lafa gelince bende iki üç kelam edicem kendimce bırakın tayyip efendiyi kendince biz uyanalım ilk önce tayyip efendi bir hatadır gafletdir gelmiş başa ne diyelim kader şimdi sıra onu ordan indirmekte o başda oldukça ne değerler kaybederiz allah bilir o artık uyanamaz çünkü ağır derin bir gaflet uykusunda ben tek bişey diyorum UYAN TÜRK EVLADI BU VATAN SENİN EGEMENLİĞİNE IRKINA SAHİP ÇIK Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.