Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Akrep burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Akrep burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Pluton ve Mars
Elementi: Su
Niteliği: Sabit
Rengi: Kahve, Kırmızı.
Taşı: Ametist, granat, sarı yakut.
Uğurlu gününüz: Çarşamba
Uğurlu sayınız: 2

Uzun yıllardan bu yana iş hayatınız bir hayli tatsızlıklarla geçti. Yine de dışarıdan bakıldığında sakin ve kararlı bir tablo çizdiniz. Başarı ve güç istediniz bu uğurda birçok insanın göstermekte zorlandığı büyük bir azim içinde kaybetmemek adına direndiniz. Sizden daha vasıfsız insanlar daha öne geçti fakat kendinize olan inancınızı yitirmedeniz. 2017 tam olarak toparlanma yılı olacak. 10 Ekimden itibaren is şansınız dönmeye başlayacak. Hayatınızda aynı hataya iki kez yer olmadığı için yaşadıklarınızdan ders çıkararak gardınızı alacaksınız. Sizi yere düşürmek adına büyük uğraşlar içine giren düşmanlarınızdan başarılarınızla öç alacaksınız. Kendi kazdıkları kuyulara düşen rakiplerinizin düşüşü sizi mutlu etmeyecek fakat ilahi adalete bir kez daha inanacaksınız. Mart ayından itibaren çok fazla para kazanacak, yeni projelerin baş tacı olacaksınız. Geleceğinizin güven içinde geçmesi adına kazandığınız paraları boşa harcamayacak ve mülklere yatırım yapacaksınız. Gezip, görmeye gittiğiniz yurt dışı yolculuklarında tesadüfen oldukça güçlü kişilerle tanışma fırsatı yakalayacaksınız. Yaptığınız işin yurt dışı bağlantılarının oluşması için geniş araştırmalara girecek ve uzun vade de para kazanacağınız hayırlı imzalara atacaksınız.

 

2013 yılından bu yana mutluluklarınız kısa süreli hüzünleriniz ise bir hayli zaman aldı. Dışarıya karşı belli etmeseniz de adeta kara bulutlar gezindi güzel gözlerinizin içinde. Yeni tanıştığınız kişiler kalbinizde bir yere sahip olamadı. Her hüsran da karakteri ve fiziği ile özel olan fakat kıymetini bilemediğiniz geçmiş aşkınızı düşünmeye başladınız. Tek kelime ile uzun bir süredir eski partnerinizi özlemle andınız. Evren kendinizle yüzleşmeniz için size ceza kesti. Bekarlar ilişkilerini uzun sürdüremedi, evliler ise defalarca ayrılık kararı aldı. 2017 Ekim ayına kadar aşk konularında mucizeler ve güzellikler olmayacak. Fakat ekim ayından itibaren mucizeleri bekleyebilirsiniz. Eski sevgililer, eski eşlerle barışma yolları açılıyor. Aslında birini kafanızda ve kalbinizde bitirdiğiniz zaman dostluğunuz devam etse bile yeniden sevgili veya eş olmanız zordur ama bu kez farklı olacak.

 

Partnerinizin haklı kendinizin haksız olduğunu düşüneceksiniz. Bunu sözle itiraf etmeseniz de eski partnere yeniden şans vereceksiniz. Bu kez ilişkiniz geçmiş yıllarda yaşanan olumsuzluklardan ders alınmış olarak karşılıklı olarak fedakarlıkla yoğrulacak. Romantizm konularında yalnız olduğunuz günlerin acısını çıkartmak adına içinizden geldiği gibi davranacaksınız. 2017 yılını tek başınıza tamamlamayacaksınız. Ani evliliklerle yıla damganızı vuracaksınız. Pahalı düğünler yapmayacaksınız ama partnerinizin hayali olan uzak ülkelerde balayı yaparak sevdiğinizin hayalini gerçekleştirmiş olacaksınız.

9 Mayıs 23 haziran arası sağlığınız bir parça hassas olabilir. Ama genel olarak tüm yıl boyunca sağlığınız oldukça iyi olacak. Ekim ayı itibarı ile transit Jüpiter gezegeninin burcunuzda ev sahipliğine başlaması ve balık burcundaki Neptün gezegeni ile üçgen açılar yapması hayatınıza birçok hayali getireceği gibi sağlık olarak da güçlenmenizi sağlayacak. Özellikle de zorlu sağlık sorunları ile uğraşan akrepler yeni yılda şifa bularak sıhhatlerine kavuşacaklar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.