Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Aslan burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Aslan burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Güneş
Elementi: Ateş
Niteliği: Öncü
Rengi: Sarının tüm tonları.
Taşı: Sarı safir, sarı pırlanta
Uğurlu gününüz: Pazar
Uğurlu sayınız: 5

2016 yılında tüm beceri ve birikiminize rağmen ilerlemek bir yana elinizdeki birçok şeyi kaybetme tehlikesi ile karşı, karşıya kaldınız. Maddi gelirinizin azalmasının yanı sıra güven duyduğunuz kişiler yüzünden para kaybettiniz, borçlar ödemek zorunda kaldınız. Adeta etrafınızdaki herkes sizden para almaya çalışırken elinizi tutan bir kişi bile bulmakta zorlandınız. 9 Aralık 2016 itibarı ile maddi konularda yaşadığınız çıkmazlara elveda diyeceksiniz. Kısa süreli olarak mayıs ve kasım aylarında küçük sorunlar yaşayabilmenize rağmen yılın bütününde oldukça fazla para kazanabilirsiniz. Mart, nisan, haziran ve eylül ayları ise el attığınız her konuyu sürekli gelire çevirebileceksiniz. İşsizlik sorunu yaşayan aslanlar da yeni yılla birlikte eski bir dostlarının çabası ile oldukça parlak yeni bir işe başlayabilir. Nefes aldığınızı hissedeceksiniz. Uzun süredir diken üstünde oturuyordunuz ve rakiplerinizin sizi geçmesi nedeni ile de moraliniz düşüktü. Aslan burcu kişileri yaşadıkları sorunları başkaları ile paylaşmaktan çekinir ve her zaman güçlü görünmeye çalışır. Başkasından bir şey istemenin acizlik olduğunu düşünürsünüz. Yaşadığınız tüm sıkıntılar elveda diyeceksiniz.

 

Tüm hayatınızı düzen sokmaya çalıştığınız gibi evlilik ve aşk konularında da yaşadığınız tüm sorunları gözden geçirecek ve kasım ayına kadar duygusal problemlerinizi halletmeye çalışacaksınız. Aslan burcunun hataları ile yüzleşmesi diğer burçlara oranla daha zordur. Etrafınızda sürekli olarak sizi haklı gören birileri olduğundan olumsuz yönlerinizi ele almakta zorlanırsınız. 2016 yılı boyunca egonuz çok yukardaydı. Yaşadığınız iş ve mali sorunların intikamını farkında olmadan eşinizden çıkardınız. Kabul edin yıl boyunca eşinizle uzlaşma sağlamakta büyük güçlükler yaşadınız. Küçük bir sitem karşısında bile kavgaya varabilecek sözler ettiniz ve sürekli olarak kendi haklılığınızı savundunuz.

 

Birçok konuda fikrini sormadığınız eşiniz de soğuk davranışları ile size ceza keserek ilişkinizi daha zor hale gelmesine neden oldu. Kavga sırasında söylenen kırıcı sözleri bile kısa sürede unutabilirsiniz fakat ilgisizlik sizi derinden yaralar. Eşinizde bu yönünüzü bildiği için cezayı doğru yerden kesti. 9 Aralık itibarı ile kendi gerçeklerinizle kesin olarak yüzleşecek ve eşinize hak vermeye çalışacaksınız. Eşinizin gönlünü yeniden kazanacak ve aşk tazeleyeceksiniz. Yalnız aslanlar ise mart ayından itibaren aşka yelken açabilir. Kardeş veya kuzenlerinizin aracılık yapacağı kişilerle yıldırım aşkını deneyimleyebilirsiniz. Çok fazla düşünmeden, partnerinizi kaybetme gibi düşüncelerle hızlı adımlarla evliliğe doğru yol alabilirsiniz. Boşanmaya yatkın olmadığınız gibi evliliğe de zor karar veren biri olmanıza rağmen aşktan başınız dönecek ve sevdiğiniz insanla sürekli olarak beraber olmanın yollarını deneyeceksiniz. Aşk hayatınızda olduğunda diğer zorlandığınız tüm konuları da büyük bir iyimserlik içinde halledebildiğiniz için hem aşkta hem parada kazanan taraf olacaksınız.

Birçok konuda olduğu gibi sağlık olarak da güçlendiğiniz bir yıl olacak. Müzmin sağlık sorunlarınız da uygun tedavileri bulacak, operasyon gibi konulardan çekinmeden hızla iyileşmek için gerekeni yapacaksınız. Sağlıklı yaşam adına dinlenmeye ve düzenli beslenmeye özen gösterecek, zararlı alışkanlıklarınız varsa onlardan kurtulacaksınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.