Φ gömlek Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2016 ceylanpınar mesleki ve teknik eğitim merkezindeki 14-18 yaş arası erkek öğrencilerin kışlık mont ,bot ve kazağa ihtiyaçları vardır.bu soğuk günlerde geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize yardım etmenizi bekliyoruz.şimdiden hayırsever vatandaşlarımızın duyarlılığı için teşekkür ederiz. ceylanpınar metem Alıntı
Misafir ülküocağı Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2017 (düzenlenmiş) ceylanpınar mesleki ve teknik eğitim merkezindeki 14-18 yaş arası erkek öğrencilerin kışlık mont ,bot ve kazağa ihtiyaçları vardır.bu soğuk günlerde geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize yardım etmenizi bekliyoruz.şimdiden hayırsever vatandaşlarımızın duyarlılığı için teşekkür ederiz. ceylanpınar metem degerlı hocam numaradan ırtıbat kurabılırmıyız ? ANKARA KEÇİÖREN ÜLKÜ OCAKLARI SOSYAL FAALİYET BİRİM BAŞKANI RÜZGAR KADEM Tarih: 3 Ocak , 2017 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için sizinle iletişime geçemez...! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.