Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl insanı herhangi bi halka mensup olduğu için değil insan olduğu için severim ama ne yalan söyliyim japonlar bana hep daha yakın gelmiştir çalışkanlıklarına hayranımda
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl vatansever ve ülkesini koruduktan sonra ister Türk ister Kürt ister Laz olsun ...ama vatanını sevsin...benim için ölçü budur...
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Bir insan ve/veya bir toplum(halk,ırk,millet,ulus..vs) U sevip sevmediğimize hükmedebilmek için ilk önce o bireyler veya toplumlar hakkında bilgi sahibi olmamız gerektiğini düşünüyorum... Bilgi yoksa yorumda YOK bana göre....
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl "Bu Çeçenler Kafkasyanın en büyük kralları, padişahlarıdır. Bu Çeçenler Cehennemden ateşi çalıp insanlara veren kişiyi cehennemden kaçırmış, cennete yollamışlardır." "Haşa, haşa, Allahın cehenneminden ateşi kim çalabilir, haşa, haşa, bin kez haşa." "Bu Çeçenler çalarlar," diye dikleşti Poyraz Musa. "Ali Paşam bu Çeçenler insan soyunun en yiğitleridir. Hiç kimseyi, kan içiçi düşmanlarını bile arkalarından vurmamışlardır." Yaşar KEMAL objektif bir yaklaşım olmadı benimkisi ama olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.