Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ANKET: LEGOLAS MI? ARAGORN MU ?

LEGOLAS MI? ARAGORN MU?  

9 üye oy verdi

1. 1. SİZCE ?

• LEGOLAS
      7
    • ARAGORN
      2

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kitapta silik kalsada Peter Jackson ve Orlando Bloom sayesinde Filmde gönüllerde taht kurmuş Legolas mı?

Yoksa, Filmde Kitaptaki karizması biraz daha esnetilmiş olsada, yüzük savaşından önceki hareketleriyle ebedi karizma ödülüyle taçlandırılmış Aragorn mu?

Gönderi tarihi:

iki sevgili dostumu böyle bir arada görmek sevindirdi beni.

tabiki bencede Legolas yani filmi baz alırsak öyle. Moria ya giden yolda hepsi boğazına kadar kara saplanmışken, karın üstünde seke seke yürümesi.

iki kulede miğfer dibine giderken isengard kurtaları saldırınca hızla gelen Gimli'Nin atına binişi. hele hele Minas Tirith savaşında Bir zırhlı Fili üstündeki askerlerle beraber ekarte etmesi.

kitapta legolasın bir sözü vardı. filme yansımayan. ki filmdeki legolasla kitapta ki legolas arasında da bariz bir fark vardı zaten.

Kitapta Legolas biraz kibirli bir tipti. Ölümsüz bir elf olduğu ve binlerce yıldır yaşadığını düşünürsek.

Yüzük kardeşliği kitabında. Orman hanımınım sınırlarına girerken bir söz etmişti ki, vay derim ancak

"Orman çok yaşlı. O kadar yaşlı ki, siz çocuklarla yola çıktığımından beri ilk defa kendimi genç hissediyorum"

Gönderi tarihi:

totale bakarsan Lord Elrond orta dünyanın en karizmatik kişisidir ama.

zaten onu ankete eklesem legolas ve aragornla değil

sauron ve elendil le mukayese ederim :)

Gönderi tarihi:

seriyi kitap ve f,lm olmak sureti ile tavaf etmiş bir kişi olarak ben aragorn u daha karizmatik buluyorum bi kere yapılanlar möhiim burda ya oyuncular arasında bi anket yapıyosak onda da görüşüm aynı bu adam esmer sert bakışlı öteki bebe kalıyo bunun yanında

Gönderi tarihi:

önce kitabını okumuş ardından filminide izlemiş biri olarak legolas'ı daha karizmatik buluyorum

o zaman size bi soru!!!

karizma nedir?

bana bunu anlatın lütfenn bi insan hem babyface olcek hemde karizmatik bu mümkün mü? (bu sory ekstra oldu ama neyse idare edin artık)

Gönderi tarihi:

önce kitabını okumuş ardından filminide izlemiş biri olarak legolas'ı daha karizmatik buluyorum

şu var Legolas ve Gimli filmde oldukça değiştirilmiş karakterler. Legolas kitapta daha bilge, biraz ukala, ve soğuk bir tipti. ama filmde baya sevimlileştirilmiş

Gimli ise, resmen yani maymuna çevirilmiş özellikle Kralın Dönüşünde, hollywood sinemasının maskara karaterleri gibi. Kitapta Gimli ve Legolas arasındaki atışmalar, laf dalaşları gerçekten çok güzeldi. Ama filmde dikkat et, Legolas hiç cevap vermiyor. Oysa aslıdna hep Elfler her fırsatta Cücelere laf atar, sinirlendirir onları. Gimli kitapta sert mizaçlı, soğuk ve aksi bir karakterken. Filmde Süleyman Turana dönmüş

Gönderi tarihi:

kelime anlami olarak "ikna kabiliyeti" ve "etkileyicilik" kavramlarini ortmektedir. halkimizca kisiyi bu niteliklere sahip yapan ogeler biraz yuzeysel olarak ele alinmis ya da kelimenin anlami/icerigi degistirilerek dilimize sokulmus olmali ki sadece durgun, sakin (nami diger cool) belki kibirli, iddiali ve hafif siradisi giyimi olan insanlara bu sifat yakistirilmaktadir.

tanım olarak olay bundan ibaret ise neden hala legolas dan bahsediyorsunuz ki o film de aragorn dan daha cool bi abi varmı yaa neyse sanırım bu zevkler ve renkler statüsünde ve biz birbirimize fikirlerimizi kabul ettiremeyeceğiz

Gönderi tarihi:

şimdi chaos, allah aşkına Legolas filmde öyle bir portre çizdi ki adam ne zaman ortaya çıksa, etraftaki orgları, sığırcık dolu bir ağaca saçmayla ateş etmek gibi tapır tapır indirdi :)

Orlando Bloom Legolası canlandırmadan önce, altı ay sadece yürüyüş dersi almış. bildiğin yürüyüş dersi. Aragorn ise şu lafı söylese yeridir

"Legolas gibi Dostum olsun yüz milyar borcum olsun"

:)

• 2 yıl sonra...
  • 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.