Φ cey-da Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2016 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2016 Ben öğretmenlik için hazırlanıyorum. Aklımdaki belli başlı matematik konularını bitirip eğitime çalışmak.Bir de ağustos-eylül gibi puan akademinin kitapları çıkacakmış 'sil baştan' diye. Onlardan çalışmayı düşünüyorum. Kitapları hazırlayan hocalar için herkes çok iyi bir kadro diyor. Siz ne dersiniz nasıl bir çalışma yapmalıyım sizce? Öneriniz var mı? 1 Alıntı
Φ Muraaat Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2016 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2016 Ben öğretmenlik için hazırlanıyorum. Aklımdaki belli başlı matematik konularını bitirip eğitime çalışmak.Bir de ağustos-eylül gibi puan akademinin kitapları çıkacakmış 'sil baştan' diye. Onlardan çalışmayı düşünüyorum. Kitapları hazırlayan hocalar için herkes çok iyi bir kadro diyor. Siz ne dersiniz nasıl bir çalışma yapmalıyım sizce? Öneriniz var mı? Merhaba, bende sınava gireceğim. Eğitime başladım. Matematiği de yavaşça konu konu gidiyorum. Bence matematiği aceleye getirme çabuk unutursun. Matematik için birkaç kaynak aldım ama benim öğretmen arkadaşlar da bahsediyordu puan akademi yeni seri hazırlamış diye. Çıkınca almayı düşünüyorum. Alıntı
Misafir Ayşemce Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 Puan akademinin soruları genelde çok iyi oluyor. Ben de tavsiye ederim sil baştan kitaplarını. Türkçe kitabını da zaten Bahar Özgür ve Berk ekici hazırlamış. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.