Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ONLARIN KELİMELERİ KENDİLERİNE HASTIR. BİRŞEY DEMEK İSTERLER DE DOLANDIRIP DURULAR. NE Mİ DEMEK İSTERLER ? ÖNCE NASIL DOLANDIRIRLAR ONA BAKALIM.

ANADOLU ; KONUŞMALARINDA ANADOLUYU TÜRKİYEYE TERCİH EDERLER. BÖYLECE TÜRKİYE KELİMESİNİ KULLANMAYIP HALKLARI KARDEŞLERLER, KENDİ İNDLERİNDE.

HALK ; BUNLAR MİLLET YERİNE DE HALKI KULLANIRLAR HALK YERİNE DE. MİLLET BUNLAR İÇİN KORKUNÇ BİR KELİMEDİR.

MOZAİK ; EN SEVDİKLERİ KELİMELERDENDİR. MOZAİK BU KİŞİLER İÇİN HERŞEYDİR. DONDURMAYI DA KARIŞIK SEVERLER, SADE DEĞİL.

EVRENSEL ; GAVUR NATIONAL'E TEPKİ OLARAK OLUŞTURMUŞ INTERNATIONAL'İ. BİZİMKİLER İSE EVRENSELİ SEBZE NİYETİNE HERYERDE KULLANIRLAR. SİMGE KELİMELERDENDİR.

KARDEŞLİK ; ONLAR KARDEŞTİR. CANLI CANLI ADAM DOĞRAYANLAR, İSE ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI KARDEŞLERİDİR.

ÖZGÜRLÜK ; BU TÜREDİ KELİME İSE AĞIZLARINDA ANARŞİZM İLE DEMOKRASİ ARASINDA GİDİP GELİR. ASLINDA NE İSTEDİKLERİNİ KENDİLERİ DE BİLMEZ.

TOPARLAYACAK OLURSAK '' ANADOLU, EVRENSEL ANLAMDA, HALKLARIN KARDEŞLİK VE ÖZGÜRLÜK MOZAİĞİDİR'' . İŞTE BÜTÜN CÜMLELERİ DE AŞAĞI YUKARI BUDUR.

Gönderi tarihi:

ONLARIN KELİMELERİ KENDİLERİNE HASTIR. BİRŞEY DEMEK İSTERLER DE DOLANDIRIP DURULAR. NE Mİ DEMEK İSTERLER ? ÖNCE NASIL DOLANDIRIRLAR ONA BAKALIM.

ANADOLU ; KONUŞMALARINDA ANADOLUYU TÜRKİYEYE TERCİH EDERLER. BÖYLECE TÜRKİYE KELİMESİNİ KULLANMAYIP HALKLARI KARDEŞLERLER, KENDİ İNDLERİNDE.

HALK ; BUNLAR MİLLET YERİNE DE HALKI KULLANIRLAR HALK YERİNE DE. MİLLET BUNLAR İÇİN KORKUNÇ BİR KELİMEDİR.

MOZAİK ; EN SEVDİKLERİ KELİMELERDENDİR. MOZAİK BU KİŞİLER İÇİN HERŞEYDİR. DONDURMAYI DA KARIŞIK SEVERLER, SADE DEĞİL.

EVRENSEL ; GAVUR NATIONAL'E TEPKİ OLARAK OLUŞTURMUŞ INTERNATIONAL'İ. BİZİMKİLER İSE EVRENSELİ SEBZE NİYETİNE HERYERDE KULLANIRLAR. SİMGE KELİMELERDENDİR.

KARDEŞLİK ; ONLAR KARDEŞTİR. CANLI CANLI ADAM DOĞRAYANLAR, İSE ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI KARDEŞLERİDİR.

ÖZGÜRLÜK ; BU TÜREDİ KELİME İSE AĞIZLARINDA ANARŞİZM İLE DEMOKRASİ ARASINDA GİDİP GELİR. ASLINDA NE İSTEDİKLERİNİ KENDİLERİ DE BİLMEZ.

TOPARLAYACAK OLURSAK '' ANADOLU, EVRENSEL ANLAMDA, HALKLARIN KARDEŞLİK VE ÖZGÜRLÜK MOZAİĞİDİR'' . İŞTE BÜTÜN CÜMLELERİ DE AŞAĞI YUKARI BUDUR.

ayrıca bütün türkler ırkçıdır onlara göre....

ben türk milliyetçisiyim dedim mi yandım....

ırkçı oldum demektir!!!!!

o mozaikte mozaik değil mermerdir.....

kırılmaz bölünmez parçalanmaz....

saygılarımla bozan kardeş...

özlettin kendini...

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

ayrıca bütün türkler ırkçıdır onlara göre....

ben türk milliyetçisiyim dedim mi yandım....

ırkçı oldum demektir!!!!!

o mozaikte mozaik değil mermerdir.....

kırılmaz bölünmez parçalanmaz....

saygılarımla bozan kardeş...

özlettin kendini...

ne mozaik var ne mermer. bir tek hak sahibi millet var: Türk Milleti.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
ne mozaik var ne mermer. bir tek hak sahibi millet var: Türk Milleti.

Türk olmayanların vay haline, Türk değilseniz mesela arapsanız hemen gidin türk olun yoksa hiç bir hakka sahip olamazsınız(!)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.