Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Bu benim ilk mesajım çünkü daha yeni kayıt oldum. Güzel zaman geçireceğimizi umarım
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Hoş umarlarla gelmişsin sefa getirdin... Sağol arman hoşbuldum Burayı yeni yeni keşfetmeye başlıyorum güzel bir yere benziyor.
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Yazar pino sen yoksa pinokyonun kardeşimisin...... ojj geldin İyi espiri Hoş bulduk karçiçeği
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Hos geldin Pino avatarinda cok hos giii Teşekkür ederim Ala Turka Senin avatarında çok lezzetli gözüküyor hımmm bayılırım kırmızı böğürtlene
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Bu benim ilk mesajım çünkü daha yeni kayıt oldum. Güzel zaman geçireceğimizi umarım hoşgeldiiiin inşallah diğerleri gibi olmazsın birbirimiz tranıyalımdan sonra kaybolurlar istikrar olmaz inşallah düzenli yazarsın genelde hep kaçarlar
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Benim yazıpta kaçmaya hiç niyetim yok vallaha . Bu arada Golgi Aygıtı ne demek ?
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Benim yazıpta kaçmaya hiç niyetim yok vallaha . Bu arada Golgi Aygıtı ne demek ? Google gir öğren yada havadan sudan konuşacaksan diğer foruma beklerim
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Tamam sadece bir meraktı benimki. Havadan sudan konuşuruz tabi havadan, sudan, konuşmaktan bol ne var bu dünyada zaten
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl Tamam sadece bir meraktı benimki. Havadan sudan konuşuruz tabi havadan, sudan, konuşmaktan bol ne var bu dünyada zaten ya ciddiye aldın sen golgi aygıtı hücrede bir organel ok? google gibiyimdir sor öğren
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl Tamam sadece bir meraktı benimki. Havadan sudan konuşuruz tabi havadan, sudan, konuşmaktan bol ne var bu dünyada zaten Siz hic mi bioloji gormediniz tr'de.
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Siz hic mi bioloji gormediniz tr'de. Ben sana soru sorduğumu hatırlamıyorum. Yoksa sen Maydonoz Şakirmisin he ?
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Siz hic mi bioloji gormediniz tr'de. yok görmedik nedir o allahım yarabbim yaratıyon ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.