Φ pino Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Bu benim ilk mesajım çünkü daha yeni kayıt oldum. Güzel zaman geçireceğimizi umarım Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Hoş umarlarla gelmişsin sefa getirdin... Alıntı
Φ pino Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Hoş umarlarla gelmişsin sefa getirdin... Sağol arman hoşbuldum Burayı yeni yeni keşfetmeye başlıyorum güzel bir yere benziyor. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 pino sen yoksa pinokyonun kardeşimisin...... ojj geldin Alıntı
Φ pino Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 pino sen yoksa pinokyonun kardeşimisin...... ojj geldin İyi espiri Hoş bulduk karçiçeği Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Hos geldin Pino avatarinda cok hos giii Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 hoşgeldin pino kardeş... Alıntı
Φ pino Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Hos geldin Pino avatarinda cok hos giii Teşekkür ederim Ala Turka Senin avatarında çok lezzetli gözüküyor hımmm bayılırım kırmızı böğürtlene Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Bu benim ilk mesajım çünkü daha yeni kayıt oldum. Güzel zaman geçireceğimizi umarım hoşgeldiiiin inşallah diğerleri gibi olmazsın birbirimiz tranıyalımdan sonra kaybolurlar istikrar olmaz inşallah düzenli yazarsın genelde hep kaçarlar Alıntı
Φ pino Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Benim yazıpta kaçmaya hiç niyetim yok vallaha . Bu arada Golgi Aygıtı ne demek ? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Benim yazıpta kaçmaya hiç niyetim yok vallaha . Bu arada Golgi Aygıtı ne demek ? Google gir öğren yada havadan sudan konuşacaksan diğer foruma beklerim Alıntı
Φ pino Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Tamam sadece bir meraktı benimki. Havadan sudan konuşuruz tabi havadan, sudan, konuşmaktan bol ne var bu dünyada zaten Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Tamam sadece bir meraktı benimki. Havadan sudan konuşuruz tabi havadan, sudan, konuşmaktan bol ne var bu dünyada zaten ya ciddiye aldın sen golgi aygıtı hücrede bir organel ok? google gibiyimdir sor öğren Alıntı
Φ sakiraga Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Tamam sadece bir meraktı benimki. Havadan sudan konuşuruz tabi havadan, sudan, konuşmaktan bol ne var bu dünyada zaten Siz hic mi bioloji gormediniz tr'de. Alıntı
Φ pino Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Siz hic mi bioloji gormediniz tr'de. Ben sana soru sorduğumu hatırlamıyorum. Yoksa sen Maydonoz Şakirmisin he ? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Siz hic mi bioloji gormediniz tr'de. yok görmedik nedir o allahım yarabbim yaratıyon ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.