Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Beyazıt Öztürk’ün Kadir Çöpdemir ile birlikte sunduğu sohbet programı “Biri Bana Anlatsın” bu akşam dokuzuncu bölümüyle ekrana gelecek. Beyaz bu hafta “Şöhretin Bedeli Ağır mıdır?” diye soruyor... Programın canlı yayın konukları sanatçı Gülben Ergen, Seyyal Taner, Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu, Prof. Dr. Bengi Semerci ve bir dönem Türk sinemasında ‘Yumurcak’ karakteriyle izlediğimiz İlker İnanoğlu...

Şöhretin bir bedeli var mıdır?...” “Yoksa bu bedel, şöhretin büyüsüne kendisini kaptıranlar için midir?...” Gerçekten de bir gün herkes 15 dakikalığına şöhret olacak mı? Şöhret bir hastalık mıdır, maalesef en ufak bir tedavisi bile olmayan? Yoksa şöhreti korumak, sahip olmaktan daha mı zordur?... Kimileri bir varmış bir yokmuş şeklinde şöhrete şöyle bir dokunabilmişken, kimileri kalıcı oldu; kimileri daha doğuştan şöhret olurken, kimileri ne yaptıysa istediği gibi şöhret olamadı; kimileri ise şöhret olmayı hiç istemedi! Tek tek şöhret olarak vakit kaybedeceğimize hep birlikte toptan şöhret olalım diyenler.Bedeli ağır bile olsa şöhret olmayı göze almak lazım diyenler, “Posterlerim duvarlara asılmalı, gören benden imza almalı” diyenler, ve “Bir zamanlar ne kadar ünlüydüm, niye şimdi kapım hiç çalınmıyor?.” diye soranlar, şöhret konusunu; artısıyla eksisiyle alıyor, enine boyuna üçgen masaya yatırıyorlar...

Biri Bana Anlatsın’da bu hafta; “Şöhret hastalığının tedavisi Amerika’da olduğu için sık sık Amerika’ya gidiyorum!” diyenler, “Beni kaç kişi tanırsa, mutluluğum o kadar çok artıyor” diyenler, “Ben şöhretten kaçtıkça o beni kovalıyor!” diyenler hem tartışıp, hem soruları cevaplayıp hem de gülüp eğlenecekler!...

Bu ciddiyetli eğlenceyi kaçırmayın!...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.