Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Bir arkeoloji öğrencisi heyecanla arkadaşına şunları anlatmaktadır: Afrika'nın yağmur mevsimiydi. Buna rağmen kazmaya devam ederek Victoria gölünün kenarında 20 metre derinlikteki bir kalker tabakasının içinde, üstünde aslan resimleri ve M.Ö 417 tarihi olan seramik bir çömlek bulduk,hem de ............ Arkadaşı seni dinlemeye devam edemeyeceğim diyerek uzaklaştı.Acaba NEDEN?????? Alıntı
Φ TOMB RAİDER Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Miladi takvim kullanılmış.MÖ 417 diye bir tarihin,çömleğin üzerine yazılması sadece sahtekarlık olabilir. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Miladi takvim kullanılmış.MÖ 417 diye bir tarihin,çömleğin üzerine yazılması sadece sahtekarlık olabilir. tebrik ettim...... dedem sana da teşekkürler... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Niye ki.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Niye ki.. tamam caydım...istemiyorsan geri alıyorum teşekkür ü.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 tamam caydım...istemiyorsan geri alıyorum teşekkür ü.... Sen benim canımsın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.