Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 19 yıl Bir öğlen pikniğinden sonra,ağaç gölgesinde uyuyakalan 3 filozof arkadaşın yüzleri,zıpır arkadaşları tarafından boyanıyor.Bir süre sonra uyanan filozoflar birbirlerine bakıp gülmeye başlıyorlar.Neden sonra en akıllıları kendi yüzünün de boyalı olduğunu anlayıp susuyor.Akıllı filozofun mantığı nedir sizce?
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 19 yıl bence yanaklarını görüyor. gülünce yanaklar biraz yukarı kalktığı için görmüş olabilir...
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 19 yıl 1.2.ve 3. filozoflardan en akıllı olduğunu söylediğin 1. filozof olsun.. 1. filozof ;''2. filozof kendi yüzünü temiz sanıp gülüyor,eğer benim yüzümde temizse,2. filozofta kendi yüzünü temiz bildiği için 3. filozofun neden güldüğüne şaşırması gerekirdi''Diye düşünür ve kendi yüzünün de boyalı olduğunu farkeder.. Saygılar,sevgiler..
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 19 yıl tarmutus aynı cevabı acıklayarak yazmana gerek yok herkez kısa cevaplarla anlayabilir bunları bizimki yanlışsa sizinkide yanlıştır
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar 1.2.ve 3. filozoflardan en akıllı olduğunu söylediğin 1. filozof olsun.. 1. filozof ;''2. filozof kendi yüzünü temiz sanıp gülüyor,eğer benim yüzümde temizse,2. filozofta kendi yüzünü temiz bildiği için 3. filozofun neden güldüğüne şaşırması gerekirdi''Diye düşünür ve kendi yüzünün de boyalı olduğunu farkeder.. Saygılar,sevgiler.. Tebrik ederim Taurusmutis,cevap bu..
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 19 yıl tarmutus aynı cevabı acıklayarak yazmana gerek yok herkez kısa cevaplarla anlayabilir bunları bizimki yanlışsa sizinkide yanlıştır Adımı bile doğru yazamıyorsun,neyse hadi.. Lara;Mülteci bilmiş bu soruyu,anlayamamana şaşırdım.Tebriği o hakediyor..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.