Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bugün binlerce yalan yanlış vaatlerle başbakan olsam yapacağım birkaç seyden bahsedicem.

Öncelikli işim medyayı ki özellikle televizyon sektörünü kafalamak olurdu.Onlara devletin milyonlarca dolarını hibe ederdim ki benim yanlışımı görmesinler.Haberler garip olaylarla geçerdi.Yok 20 kilo veren kadın.yok kaydırağa binen köpek,fındığın yararları,suşi nasıl yapılır nasıl yenir,seda sayan ayrıldı vs.. gibi garip olaylarla ana haberleri geçiştirirdim ki milletin olan bitenle haberi olmasın.bbg,gelinim olur musun,kadının feryadı gibi programlarla kadınları ; futbol haberleri ve garip yorumcularıyla erkekleri; popstar,topstar,oryantal star ve en önemlisi ÖSS ile gençleri oyalardım. Ondan sonra kim takar AB'yi cari açığı borcu.Hergün doğuda onlarca asker şehid oluyo ama kim takar ,bak babidin popstar olmuş var mı daha ötesi.

Ondan sonra her yeri bi güzel özelleştiririm.telekom,iski,erdemir çelik,tüpraş...Böylece bol param olur.Doları düşük tutarım.Avakadoyla,pinpon topuyla,taze hindistan ceviziyle..bir enflasyon sepeti hazırlarım ki evlere şenlik olur.Enflasyon eksiye düşer.Gayrısaafi milli hasıla kişi başı 20,000 dolar olur.11 vatandaşım milyar dolarlık adam olmuş diye sevinçten köşe olurum.

Otel lobilerinde devletin TÜPRAŞININ %14.8'ini SAMİ OFERE yok pahasına satarım.Sonra NTV'ye devlet bakanımı yollayıp 14.8'lik hisse nedir ki olsada olur,olmasada olur diye kendimi aklatırım

İş adamlarının yatlarında tatil yaparım,Oğlumu sponsorla AMERİKA'DA okutan ilk BAŞBAKAN olurum.Oğluma askerlik yaptırmam.Şerefli ve fakir insanların çocukları şehit olunca üzülüyomuş gibi yaparım.Sıkışırsam SABRIMIZ KALMADI diye rest çekerim.Amerika korkudan titrer.PKK'lılar teslim olur diye rüyalar kurarım.Akşam ben BUSH'u ararım,MERKEL'i ararım,Blair beni arar muhabbet ederiz.

Bana karşı çıkanı yakarım.Danıştay bana karşı gelicek olursa onları hedef gösteririm.Bu ülkenin sahibi benmişim gibi davranırım.

Tek başıma iktidarım diye ne istersem yaparım sanırım.Zaten uyuyan milletimin insanlarını vergiye boğarım.Zam üstüne zam yaparım.Elektriği suyu vatandaşıma pahalıya verir,sanayiciye ucuz veririm.Olan vatandaşıma olsun.Zaten o sesini çıkarmaz.

Elektriğe suya ekmeğe zam yaparım ki fakir iyice fakirleşsin zengin bundan ekmek yesin.BENZİNE %100 zam yaparım yinede kimse gıkını çıkarmaz.

ATATÜRk'e küfür etmekten ceza evine girsem bile beni bu halk BAŞBAKAN yapar.Öyle ya TÜRK milleti ATATÜRK'ü sever.O yüzden de tek başıma iktidar olurum.

KADROLAŞIRIM.Her yere benim adamlarımı sokar devlet memuru yaparım.Okullara sakallı cübbeli adamları,imam hatip mezunlarını MÜDÜR olarak atarım.Memleketimi satarım ama yine dindar diye geçinirimZaten NECMETTİN efendim de öyle yapıp zamanını 11 trilyonunu yememişmiydi.Onu örnek alırım.

Yabancılara mal alma yasasını değiştiririm.Bana yağ çeken medya patronları bu sayede kanallarını 5 misli fiyatla satarlar.Onların hayır duasını alırım.Köylerde hristiyanlar misyonerlik yaparlar,köyleri satın alırlar,milletimi hristiyanlaştırırlar.Göz yumarım.ÇÜNKÜ BEN BİR DİNDARIM

 

 

 

FİKİRLERİNİZİ YAZIN.BÖYLE BAŞBAKAN OLUR MU

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.