Φ ceranimo Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2004 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2004 selçuk'un yani müslüm junior un bile kasedi çıktı da tüm türkiyenin sevgilisi haline gelen bayhan ın kasedi ortalarda yok hala çıkarıldığını duydum ama kendisi ortalarda yok ben bir bayhan hayranı değilim ama millet kandırıldığını bile bile mi gönderdi o milyonlarca oyu... cık cık... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 BENDE BU POPSTAR YARIŞMALARINA BİR ANLAM VEREMİYORUM.İŞİN DOĞRUSU İLK POPSTARI İZLERKEN OY BİLE VERMİŞTİM AMA YARIŞMA SONRASI NE OLDU HEPSİ BİRER BİRER UNUTULDU.BİRAZ ARKASI OLAN YİNE BİŞİLER YAPTI DİĞERLERİ ÜÇ BEŞ AY MEDYATİK OLUP ŞİMDİLERDE UNUTULUP GİTTİLER.ACABA İNSANLARIN DUYGULARIYLA OYNAMAYA HAKKIMIZ VAR MI NE NE BİÇİM BİR ANLAYIŞ ORAYA BELKİ GELECEĞİN BİR STARI OLMA HAYALİYLE GELİP BÜYÜK HAYAL KIRIKLIKLARIYLA DÖNEN ONCA İNSAN...ALLAHTAN POPSTAR OLMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK... YİNEDE ALLAH YOLLARINI VE ŞANSLARINI AÇIK ETSİN. Alıntı
Φ kaosistiyorum Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 bu popstr denen sey ülkemizdekı star eksiklıgınden kaynaklanan bi gerilimin ta kendisi eeee müzigi endüstrilestirirsek olacagı bu .umarım nostaljji ayagına yeniden basltmazlar boyle pragramları Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.