Φ multeci Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 tren istasyonunda beklerken bir trenin önümden tamamen gecmesi 40 saniye sürdü.aynı uzunlukta,karşı istikametten diğer ise önumden 60 saniyede geçti.can sıkıntısı bu ya,boşa gecen vaktimi degerlendireyim ve 'bu iki tren karsılaştıklarında birbirlerini kaç saniyede gecerler ?' diye düşünmeye başladım.epey uğraştım ve bir somuc buldum.sizce bu sorunun cevabı kaç olmalı?? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 İki başlık açmışsın beee.. Neyse diğerinde cevap verildi sanırım.. Alıntı
Φ geometrix Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 24 olabilirmi kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Alıntı
Φ geometrix Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 ama 2 tren var tabi 48.......nası kekledim ama seni he heee Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 24 olabilirmi kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Olamaz zira 48.. Harbiden ha nasılda kekledin,diğer başlıkta başka şey yazıyor ya.. Alıntı
Φ TOMB RAİDER Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Bu soru iki kez sorulmuş galiba.Bence de cevap 48 olur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.