Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 19 yıl Çok soğuktu hava Yürüdüm yollarda Seni bulurum belki diye Hep geçtiğin yerden geçtim kaç kere Rastlarım sana belki diye İzin bile kalmamış oturduğun yerlerde Silmiş süpürmüş rüzgar her şeyi Göz yaşlarım akıyor sessizce Kaybetmek için sevmedim ki ben seni Saçlarım karıştı deli rüzgara Islandım çiseleyen yağmurla Aradım ben seni oralarda Çekip gitmişsin benden sonra Dayanamamışsın ayrılığa Hatırlatmış her şey beni sana Her yerde benden kalan bir iz Her şeyde bizden kalan bir iz Geçtiğim yollar sana dar gelir olmuş Bu şehir sana yabancı gelir olmuş Her yağmurla yıkanmış sokaklar Her yağmur da sevinmişsin Gitti bütün izler diye Güneş açınca çıkmışsın dışarı Her şey bitti diye Yanılan sen olmuşsun bu kez Yine her yerde ben Her yerde biz Beni ilk gördüğün yer İlk öptüğün yer Ve çekip gittiğin yer En çok gittiğin yerde durup bakmışsın Pişman olmuşsun Bir kaç damla yaş süzülmüş gözünden Bensiz yokmuş oraların keyfi Yalnız yalnız gezmek olmuyormuş Arıyormuş kolların sarılacak birini Üşüyormuşsun yokluğumda Her gören soruyormuş sana beni Diyemiyormuşsun bıraktım onu diye Doluyormuş gözlerin her yağmurda Dinledikçe şarkımızı dalıyormuş gözlerin uzaklara Hayata küsmüşsün sen Her düşen yaprakta Her yağan yağmurda Her esen rüzgarda Arıyormuşsun beni yanında Sarılıyormuşsun yalnızlığına Ağlıyormuşsun aldattığına Dön diyebilmek için uğraşıyormuşsun Nerden mi duydum tüm bunları? Kuşlar söyledi bana… Dön dediler üzme daha fazla Ben gitmedim ki döneyim ona Giden biri varsa o da orada Hep görüyorlarmış seni Acımışlar sana Dön dediler bana Bilemezler ki ben gitmedim senden uzağa Hep kalbindeydim oysa Hep yanındaydım Bir melek gibi koruyordum seni Öpüyordum hissettirmeden Boş sokakları senle gezdim ben Fark etmedin anlamadın sen Olsun!seviyorum seni ben…… Kuşlar söyledi mi bunu sana???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.