Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl Bu örnek gerçek hayatta var.Adamın baldızı aynı zamanda kızkardeşi... açıklayınız
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl üvey kardeşidir.bi tv dizisinde de buna benzer olay vardı.ferhat yunusun oglu,sultan da pembenin ogluydu.ferhat la sultan;yunusla pembe evlenince sultanın kız kardeşi ferhatın hem baldızı hemde kız kardeşi oluyo...bilmem böyle anlatmak daha kolay geldi
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl üvey kardeşidir.bi tv dizisinde de buna benzer olay vardı.ferhat yunusun oglu,sultan da pembenin ogluydu.ferhat la sultan;yunusla pembe evlenince sultanın kız kardeşi ferhatın hem baldızı hemde kız kardeşi oluyo...bilmem böyle anlatmak daha kolay geldi bunu böyle açıklıyosun ha.. diziden karakterler.. çok mu etkilendiniz o diziden.. ben güldüm alayla değil yöntem hoş valla
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar üvey kardeşidir.bi tv dizisinde de buna benzer olay vardı.ferhat yunusun oglu,sultan da pembenin ogluydu.ferhat la sultan;yunusla pembe evlenince sultanın kız kardeşi ferhatın hem baldızı hemde kız kardeşi oluyo...bilmem böyle anlatmak daha kolay geldi yanlış cevap
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl eğer adam kendi üvey kardeşi ile evlenirse. bu üvey kardeşinin de başka bı kız kardeşi varsa adamın baldızı aynı zamanda üvey kız kardeşi olur... eğer adam kendi kız kardeşi ile evlenirse ve başka bir kız kardeşi daha varsa bu kız kardeşi adamın aynı zamanda baldızı olur... ama bu şekildeki ensest ilişkileri hiç tasvir etmiyoruz
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar eğer adam kendi üvey kardeşi ile evlenirse. bu üvey kardeşinin de başka bı kız kardeşi varsa adamın baldızı aynı zamanda üvey kız kardeşi olur... eğer adam kendi kız kardeşi ile evlenirse ve başka bir kız kardeşi daha varsa bu kız kardeşi adamın aynı zamanda baldızı olur... ama bu şekildeki ensest ilişkileri hiç tasvir etmiyoruz yanlış cevap ensest ilişki söz konusu değil gayet normal bir ilişki
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl e ona da cevap verdim ya. diyelim ki annesi öldü. babası başka bir kadınla evlendi. bu kadının da iki kızı var. adam geldi bu iki kızdan biri ile evlendi. bu durumda evlenmediği kız üvey annesinin kızı olduğu için kız kardeşi , karısının kardeşi olduğu için de baldızı olur.
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar e ona da cevap verdim ya. diyelim ki annesi öldü. babası başka bir kadınla evlendi. bu kadının da iki kızı var. adam geldi bu iki kızdan biri ile evlendi. bu durumda evlenmediği kız üvey annesinin kızı olduğu için kız kardeşi , karısının kardeşi olduğu için de baldızı olur. yanlışşş(yani böyle değil olay)
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar öyle olmayabilir ama benim dediğim de doğru banane banane baldızı adamın karısının öz kardeşi (ip ucu)
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar baldızı adamın karısının öz kardeşi (ip ucu) adamında aynı babadan kardeşi
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar adamında aynı babadan kardeşi Adamın babası,adamın karısının annesiyle evlenmiş.Doğan kız adamın ve kadının kızkardeşi aynı zamanda adamın da baldızı bu olay gerçek adam baldızını(yani öz kız kardeşini )geçenlerde evlendirdi. CEVAPSIZ UNUTULMUŞ DİYE YAZDIM
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.