Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :sorcerer: ALLAH SAĞLIKLI, HUZURLU VE MUTLU NİCE SENELER NASİP ETSİN :clover::clover::hug:

SENİ ÇOK SEVİYORUM :wub:

Gönderi tarihi:

ece ablacım doğumgünün tekrar kutlu olsun..:sorcerer: NİCE MUTLU SENELERE İNŞALLAH..:)

Gönderi tarihi:

ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :sorcerer: ALLAH SAĞLIKLI, HUZURLU VE MUTLU NİCE SENELER NASİP ETSİN :clover::clover::hug:

SENİ ÇOK SEVİYORUM :wub:

Canım benim güzel yüzlü minik gelinim..Çok teşekkür ederim.. :)

Bende SENİ ÇOK SEVİYORUM.. :wub:

:hug:

Gönderi tarihi:

ece ablacım doğumgünün tekrar kutlu olsun..:sorcerer: NİCE MUTLU SENELERE İNŞALLAH..:)

Çok teşekkür ederim canım.. :wub:

:hug:

Gönderi tarihi:

Pardon kaç oldun ablacım :huh::whistling::D

Doğum günün kutlu olsun...Sevdiklerinle birlikte Allah nice hayırlı ömürler nasip eylesin ablacım :hug: Nice yıllara :sorcerer::wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

DOĞUM GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM AMA DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY BEN HEP ORDAYIM! :hug:

Gönderi tarihi:

Pardon kaç oldun ablacım :huh::whistling::D

Doğum günün kutlu olsun...Sevdiklerinle birlikte Allah nice hayırlı ömürler nasip eylesin ablacım :hug: Nice yıllara :sorcerer::wub:

Sağol bitanem... :wub:

DOĞUM GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM AMA DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY BEN HEP ORDAYIM! :hug:

Biliyorum tatlım bunu çok iyi biliyorum..Çok teşekkür ederim..Seni tanıdığıma çok ama çok seviniyorum.. :wub:

Gönderi tarihi:

Kankimi tanıdığına çok seviniyosun ama bana değil mi :huh::angry::crying: Ölmek istiyorum yaw :unsure::w00t::lol::hug:

Gönderi tarihi:

Kankimi tanıdığına çok seviniyosun ama bana değil mi :huh::angry::crying: Ölmek istiyorum yaw :unsure::w00t::lol::hug:

Allahım bu kıs çok alıngan oldu yaf.. :unsure: Seni tanıdığıma da çok seviniyorum tabiki,bunun aksini düşünebiliyomusun hiç.. -_- O sırada ona yasmıştım sadece...

Ama ben yinede yazim, Elifcim seni tanıdığımada çok seviniyorum.. :hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Allahım bu kıs çok alıngan oldu yaf.. :unsure: Seni tanıdığıma da çok seviniyorum tabiki,bunun aksini düşünebiliyomusun hiç.. -_- O sırada ona yasmıştım sadece...

Ama ben yinede yazim, Elifcim seni tanıdığımada çok seviniyorum..

ablacım ''alıngan'' demesler ona yaa neyseeee -_-:whistling::P:D

Gönderi tarihi:

yeni yaşınız hayırlı olsun

ömrünüzün güzelliklerle dolu geçmesi dileğiyle

umutla kalın......

Gönderi tarihi:

Ya çıkıyodum son bir kez bakim dedim..Focal Çok teşekkür ederim..

Yalnız bu ara seni göremiyoruz çok üzülüyoruz..Fazla özletme kendini..

tekrar teşekkür ederim.. :)

Gönderi tarihi:

dogum gununuz kutlu olsun :clover:

Gönderi tarihi:

ablacım ''alıngan'' demesler ona yaa neyseeee -_-:whistling::P:D

ne derler peki :huh::angry::unsure::D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hayret herşeyi bilen sen <_< bunu bilmiyo musun :P:D:wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ha bak o olabiler -_-;):D

Gönderi tarihi:

Doğumgünün kutlu olsun.. :clover:

Gönderi tarihi:

Doğumgünün kutlu olsun.. :clover:

Doğum günün kutlu olsun.. :)

:sorcerer::):sorcerer::D

Çok teşekkür ederim.. :D

Gönderi tarihi:

dogum gununuz kutlu olsun :clover:

Pardon jön sana teşekkür etmeden geçecektim..Çok teşekkür ederim.. :D

Gönderi tarihi:

Sanırım doğumgünün bugün değil geçti ama yine de doğumgünün kutlu olsun arkadaşım.. :clover:

Gönderi tarihi:

doğumgünün kutlu olsun..

Daha yenisiniz hoşgeldiniz.. :clover:Çok teşekkür ederim.. :)

Sanırım doğumgünün bugün değil geçti ama yine de doğumgünün kutlu olsun arkadaşım.. :clover:

Tauruscum daha önce kutlamıştın bende teşekkür etmiştim ama ikinci kez kutlamak istemene diyecek lafım yok hatta mutlu oldum.. :w00t:

doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara :)

Sizde hoşgeldiniz :clover: ve teşekkür ederim.. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.