Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SAĞLIKLI, HUZURLU VE MUTLU NİCE SENELER NASİP ETSİN SENİ ÇOK SEVİYORUM
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl ece ablacım doğumgünün tekrar kutlu olsun.. NİCE MUTLU SENELERE İNŞALLAH..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SAĞLIKLI, HUZURLU VE MUTLU NİCE SENELER NASİP ETSİN SENİ ÇOK SEVİYORUM Canım benim güzel yüzlü minik gelinim..Çok teşekkür ederim.. Bende SENİ ÇOK SEVİYORUM..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl ece ablacım doğumgünün tekrar kutlu olsun.. NİCE MUTLU SENELERE İNŞALLAH.. Çok teşekkür ederim canım..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Pardon kaç oldun ablacım Doğum günün kutlu olsun...Sevdiklerinle birlikte Allah nice hayırlı ömürler nasip eylesin ablacım Nice yıllara
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar DOĞUM GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM AMA DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY BEN HEP ORDAYIM!
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Pardon kaç oldun ablacım Doğum günün kutlu olsun...Sevdiklerinle birlikte Allah nice hayırlı ömürler nasip eylesin ablacım Nice yıllara Sağol bitanem... DOĞUM GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM AMA DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY BEN HEP ORDAYIM! Biliyorum tatlım bunu çok iyi biliyorum..Çok teşekkür ederim..Seni tanıdığıma çok ama çok seviniyorum..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Kankimi tanıdığına çok seviniyosun ama bana değil mi Ölmek istiyorum yaw
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Kankimi tanıdığına çok seviniyosun ama bana değil mi Ölmek istiyorum yaw Allahım bu kıs çok alıngan oldu yaf.. Seni tanıdığıma da çok seviniyorum tabiki,bunun aksini düşünebiliyomusun hiç.. O sırada ona yasmıştım sadece... Ama ben yinede yazim, Elifcim seni tanıdığımada çok seviniyorum..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Allahım bu kıs çok alıngan oldu yaf.. Seni tanıdığıma da çok seviniyorum tabiki,bunun aksini düşünebiliyomusun hiç.. O sırada ona yasmıştım sadece... Ama ben yinede yazim, Elifcim seni tanıdığımada çok seviniyorum.. ablacım ''alıngan'' demesler ona yaa neyseeee
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl yeni yaşınız hayırlı olsun ömrünüzün güzelliklerle dolu geçmesi dileğiyle umutla kalın......
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Ya çıkıyodum son bir kez bakim dedim..Focal Çok teşekkür ederim.. Yalnız bu ara seni göremiyoruz çok üzülüyoruz..Fazla özletme kendini.. tekrar teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl Doğumgünün kutlu olsun.. Doğum günün kutlu olsun.. Çok teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl dogum gununuz kutlu olsun Pardon jön sana teşekkür etmeden geçecektim..Çok teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl Sanırım doğumgünün bugün değil geçti ama yine de doğumgünün kutlu olsun arkadaşım..
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl doğumgünün kutlu olsun.. Daha yenisiniz hoşgeldiniz.. Çok teşekkür ederim.. Sanırım doğumgünün bugün değil geçti ama yine de doğumgünün kutlu olsun arkadaşım.. Tauruscum daha önce kutlamıştın bende teşekkür etmiştim ama ikinci kez kutlamak istemene diyecek lafım yok hatta mutlu oldum.. doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara Sizde hoşgeldiniz ve teşekkür ederim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.