Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl MerhaBa, umarım güzel sohbetlerimiz,güzel paylaşımlarımız olur (Kardeş Kardeş geçinir gideriz) Kolay Gelsin
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Emily hosgelmişsin ne çok sevindim gelmene bir bilsennnnnnnnn sevgilerrrrrrrrrrrrr
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Bu kadar sevineceğini bilsem direk yanına gelirdim şevval cim nede olsa alt katındayım Kolay Gelsin
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Bu kadar sevineceğini bilsem direk yanına gelirdim şevval cim nede olsa alt katındayım Kolay Gelsin susssssssssssssssssssssss
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Emily hoş gelmişsin alt komsu üst komsu allah muhabbetinizi artırsın
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 19 yıl susssssssssssssssssssssss hos geldin bilseydim bende üst kattayım asagı inerdim
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Hos geldin pandora emily sanirim pandoranin kutusunu bi acarsan halimiz harap olacak
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl pandora kelimesinden nefret ederim ben sana emily desem uayr dimi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.