Φ msakcu5 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 uzun zamandır bu forumu takip ediyordum canım saymanım da methedince katılmaya karar verdim iyi mi yaptım?takdir sizin!... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Hoşgeldin canım dostum.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 uzun zamandır bu forumu takip ediyordum canım saymanım da methedince katılmaya karar verdim iyi mi yaptım?takdir sizin!... hade geldin geldin sen tutup saymanı ne diye işin içine katıyon be arkadaş........burda kimse sewmez tanımaz, gıcık olurlar saymana şimdi onun yüzünden antipati toplayacan..............en iyisi sen yolun başındayken geri dön .....foruma takılma................ yok ısrarla kalacam dersen sen bilün........banada h.g. demek düşer..................... (sayman beni öldürecek............... ) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 hoşgeldin saymana sayman bilmem kaç demiştim kızmıştı onu hatırladım... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 hade geldin geldin sen tutup saymanı ne diye işin içine katıyon be arkadaş........burda kimse sewmez tanımaz, gıcık olurlar saymana şimdi onun yüzünden antipati toplayacan..............en iyisi sen yolun başındayken geri dön .....foruma takılma................ yok ısrarla kalacam dersen sen bilün........banada h.g. demek düşer..................... (sayman beni öldürecek............... ) sen bittin... hoşgeldin saymana sayman bilmem kaç demiştim kızmıştı onu hatırladım... hiç unutma.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 saymandan duysunsan inanmasaydın keşke hoşgeldin hoşgeldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.