Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Darwin bulunduğu iddiayı bulduğu ve neslinin tükendiğini sandığı bir balık fosiline dayandırmaktadır. Evrimi okuyanlar bunu bilirler. ve Evrim okuyanlar şunuda iyi bilmeliler ki evrimin babası olan Charles Darwin bir gezisi sırasında İtalya yakınlarında deniz kenarı biköydeki balıkcılarında aynı kemik yapısına benzer bir balık yakaladığını farkeder. Oysa Darwinin bulduğu kalıntı bambaşka biryerdedir. Neyse Darwin balıkcıklara sorar bu balığı nerden yakaladınız diye ki bu kendisinin tüm teorisini dayandığı balığın ta kendisidir. Balıkcılarda çok basit bir ifadeyle -Biz bu balıktan sürekli yakalıyoruz tadıda güzeldir diyerek adeta bilimle dalga geçmişlerdir ve Darwin bunun karşısında çaresizliğini gizlemeden demiştirki insan için bir evrim söz konusu değildir. Kur'an da bizim çamurdan yaratıldığımız yazılıdır ve kesinliklede eleştiriye açık değildir. DOĞRUDUR. Ancak şurdan da olaya bakmanızı isterim.

-Diyelim ki bizler bir evrimin ürünüyüz

-Bizlerin yaradılışı araştırma nedenimiz ise Allah(c.c.)'ın büyüklüğünü anlamak değilmidir.

-Peki evrimle bile oluşmuş olsak sizce Yüce Yaratıcının bizleri tek hücreliden böylesine gizemli ve böylesine mükemmel yaratması sizce basit bişey mi?

Kesinlikle değildir.

Bunlar bildiğiniz gibi materyalist zihniyetlerin ürünleridir. Ama gelgelelim BIGBANG teorisi ki evrenin yaratılmasını açıklamak adına kabul edilen tek teoridir bunun kaşifi bile bunu açıklarken aynen şöyle diyor;

-Evren sıfır hacimli sonsuz yağunluğa sahip maddeden meydana gelmiştir demektedir. Peki bu nasıl bir ifadedir yani bilimsel değil diyenlere ise aynen şöyle diyor;

- Ben ömrümü materyalizme adadım ve yıllar sonra kesinlikle reddedilemez bir yaratıcının varlığıyla karşı karşıyayım ve bunu kabul etmek istemiyorum. diyor.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.